En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

Zlatan.

Publicerad 2010-02-27 15:10:07 i Allmänt






Skulle väl passa perfekt!
Skulle ni gå ut med mig om jag hade på mig den ? Nej okej, ni behöver inte svara.


Torsdag den 25:e

Publicerad 2010-02-25 21:48:36 i Allmänt

Lördagen hemma hos Madde var mycket trevligt!!
God mat, vin, melodifestivalen och otroligt mycket sång. Bra eller dåligt?, det får grannarna avgöra :)

I söndags åkte jag och Linda ner till moster på sjukhuset och hälsade på henne.. Hon har genomgått en stor  operation av hjärtat. Skönt att hälsa på henne och se att hon var på benen och ändå ganska pigg. Blev lite fika och prat.
Hemma vid halv fem och då blev det lite plugg innan mat och tv. Bland annat Wallanderfilmen. Har nog sett alla typ 3 gånger men ändå vill jag se dom en fjärde..I brist på annat om inte annat. Men bra är dom också.

Jaha, den här veckan då, vad har jag lyckats ta mig igenom?
Jo, en hyffsat lugn måndag men en aning mindre barn och kunde då fixa med lite annat. Skönt, då man absolut inte hinner med sånt vid full barngrupp.
Plugg tis och ons. Gick väl som vanligt. En aning segt i början men sen blir det fart när det börjar krisa :) Aja, så gott som klart nu. Ska skicka in den imornbitti tänkte jag.
Igårfm var jag hemma hos Jenny, Julia och Ida på lite frukost. Frallor och kaffe, det är grejer det. Barnvakt under tiden hon och mor åkte till bolaget. Var ute i pulkabacken. Aaah, vad skönt det var. Sol, sol, sol!


Idag var det jobb igen. En bra dag med en del mys med barnen. Ganska många barn men ändå lugna och harmoniska.Myspys!
Förövrigt jobb till kl 17 och därefter plugg.........
Jobb även imorgon. En kort dag. 7.30-14.00. Inga fel, inga fel med tanke på mina hästdagar här ett tag.


Jag liksom längtar...


Har varit liiiiite dåligt med bilder nu ett tag, men ska försöka slänga in lite imorn eller i helgen.. 

Godnatt, sängen lockar nu.. Skulle kunna somna stående.. 


Natti!!


 

Allvarligt!!

Publicerad 2010-02-20 15:15:53 i Allmänt

Hur mycket mer snö ska det komma.. Är det bara jag som tycker att det räcker nu? Ne, tänkte väl det..
Har nog snöat mer eller mindre varje dag den här veckan, och nu är det ju extremt.

Veckan för övrigt har varit bra. Universitetet i måndags, lugnt, lite diskussioner på fm, lunch och sen freläsning hela em.
Tisdag var man tillbaka på jobbet, hej och hå. Alla barn! Fullt ös medvetslös och även denna dag personal sjuk... Gick väl kanske inte jätte bra med mitt finger, men försökte förgäves att byta några blöjor och klä på några barn.. Men aj som fn vad ont det gjorde när jag kom emot det. Inte det lättaste att undvika då det är pekfingret och just på höger hand också. Jomantackar... 

Slutade tidigt iallafall och begav mig hem. Trött som en gris efter att ha öppnat på jobbet 6.15. La mig en stund och pluggade också ett tag.

Onsdag var det sovmorgon till 9.30.. Ah vad skönt. Kom till jobbet och det var så lugnt.. Öhh nej.. Magsjuka!
Endast 7 barn.. Lite skillnad från tisdagen då det var 15 barn.

Jobb till halv sex och direkt vidare till en annan förskola för studiebesök. Mycket intressant och bra.. Hemma vid 20. Så trött...


Torsdag och fredag pluggdagar..
Torsdag fm, satt hemma och läste. Åkte sen till jobbet vid 15 för att göra två grupparbeten med Carina och Eva. Lyckades fixa det på 5 timmar. Hemma vid 20.. Hej och hå.. Fritid, vad är det?????




Idag ska jag iallafall hem till Madde.. Mat, vin, melodifestivalen. Kanon!



Haha!

Publicerad 2010-02-15 18:38:01 i Allmänt

Vilken lördag......Men kul var det..
Mitt finger kan tyvärr inte bli mer mörbultat än så här, fy helvete vad jag har ont.Totalt helt jävla blå!
Hur det ska gå att jobba imorn, fattar jag inte.


Haha, ja vad ska man säga!?

Galen vecka!

Publicerad 2010-02-12 19:14:57 i Allmänt

Nu är det äntligen helg.. Den här veckan vill jag helst inte uppleva igen... TACK!
Pluggade ju som sagt mån, tis. Gick väl mindre bra, motivationen var inte med mig nu heller... Hmm. Men en del fick jag väl gjort iallafall.
Väl tillbaka på jobbet i onsdags. Hade tänkt att njuta av en skön sovmorgon, började ju 9.30.. Men icke, 7.30 ringde telefonen. K själv på avdelningen.. Magsjuka härjade.....
Jag, upp fort som faen och kvart över åtta infann jag mig på jobbet(och då hade jag även varit ute med cålle). Jag och K ensamma med 13 barn :S.
Alla, precis alla barn passade även på att jävlas lite extra med oss när det var dags att sova. Herregud, mitt tålamod var inte längre än en millimeter till slut. Men somnade, det gjorde dom efter många "Lägg dig ner, sluta sparka i väggen, sluta prata, tyst, nej, kom tillbaka, LIGG.. Med mera.. Torkar svetten i pannan.. 
Ingen rast, satt tillsammans med Eva och började knåpa ihop arbetet till skolan som skulle in på fredagen.
Fortsatt småfix efter stängning, hemma vid 19.

Torsdag.... Hade lyckligtvis lyckats mixtra ihop timmar så det skulle precis lösa sig.. K ringer.. Blir hemma för VAB.. Jaha.. Dåså! Ska man skratta eller gråta.?Straxt efter ringer Eva, va sjuk och det var hon som skulle skriva rent vårt arbete till skolan.. Orkade inte det, så fick bli jag och Carina. Började med det på rasten och fick sen stanna kvar efter jobbet för att sitta med det.. Hemma 19.30 ca....

Idag, fredag.. Sista dan. Jag själv på avdelningen, men tack Hanna för att du kunde komma och ställa upp. Tur att några var lediga, en sjuk. Hade 10 barn.
Jag lyckades söva alla 10... Stjärna i kanten till mig. De insåg nog att det var ingen idé att jävlas med mig. Hehe!
Fullt ös på em då det var tomt på personal på gröna efter kl15 (för jag menar, det var inte bara på våran avdelning det saknades folk.. Nej nej. Fattades 2 på gröna med. :) Ja kul nästan jäm. )så vi och röda fick ta över alla deras barn.. Men det gick det med. Slutade halv fem, och idag stannade jag inte kvar.. Ville bara hem, HEM!

Har suttit ett tag nu med arbetet till skolan, (ett annat, utöver det vi gjorde igår) någorlunda klart. Skriver det sista imorn fm och skickar in det. Arbetet vi skrev igår skickades in idag.




Så imorn mina vänner ska jag njuta.. En galen vecka!
Och imorn blir det äntligen Iiiinnndddiiigggoooo.. Så himla länge sen jag var där. Ska det bli gott? Skojar ni.. Sååå där!



Ha en trevlig helg hurru ni..För det ska banne mig jag ha!


På söndag äre alla ♥s dag..Om ni missat de menar jag.!

Ösk-dag!

Publicerad 2010-02-08 18:47:35 i Allmänt

Igår kom Ida över stund. Vi var ute och åkte spark, myys!
Så himla härligt, mycket snö, solen sken och spark. Det är vinter det!

Blev en kortis för sedan va det dags att bege sig på innebandy. Blev faktiskt en promenad från Linda till Mellringe, skönt. Men helvete vad varm jag blev.
Först var det dam matchen. ÖSK-Kumla som ÖSK kammade hem så fint med siffrorna 6-2 (om jag minns rätt?) Därefter lyckades även herrarna fixa segern mot Lillån med siffrorna 8-6. Tack för det!
Var inte hemma förens straxt efter åtta så blev en heldag men innebandy. Trevligt men himmel vad ont i rumpen man fick av att sitta i ca 5 timmar med endast korta bensträckare.

Kvällen avslutades med mat, i en annan del av köping och wallander..


Pluggdag idag, men min motivation är inte riktigt på topp. Har en konstig förmåga av att jag "ska bara" göra en massa annat innan jag ska sätta igång. Men fick väl lite gjort iallafall. Får plugga som skrutt imorn innan sjukgymnasten och även efter för sen är det back to work ons,tors,fre. Och då mina vänner blir det långa sköna dagar.. 9.30-17.30, 8.00-17.00 och 7.30-16.30 plus att jag ska få in en träff med Eva och Carina därefter någon gång för att göra vår studiegruppsuppgift.... Suck! Roligt nästan jämt.
Men nu ni, endast 5 veckor kvar. Yeah!


Har lite brist på bilder,men här kommer en liten vinterbild iallafall. Haha på mig och Linda när vi skulle skicka en 
snöig hälsning till turkiet.







Schlagerlördag!

Publicerad 2010-02-06 22:39:17 i Allmänt

Jaha, lördag och snart är även denna helg förbi. Herrejösses vad veckorna går. Snart sommar, eller?

Som jag har skrivit i tidigare inlägg så var det ju ett evigt jobb med schemat för oss personal nu då jag pluggar också, satt kvar i onsdags efter stängning och gjorde förhoppningsvis det sista. Sköönt!
Jobbade alltså bara tis och ons eftersom det var universitetet i mån. Så tors, fre var det plugg. Ny bok som ska läsas ut, snart klar. Heja heja!
Förresten Maarit från jobbet (våran kokerska) ringde mig i torsdags och frågade om jag ville ha soppa som hade blivit över. En av mina favvosoppor för övrigt.
Skönt att ha den när man inte riktigt orkar laga mat när man sitter hemma och pluggar.. Go hon är! Så självklart ville jag ha den. Mumma!



Ikväll drog melodifestivalen igång.. Ja vad tyckte ni? Jag gillade iallafall Salem Al Fakir! Yes det gjorde jag.



Talade ju om att lägga in lite bilder, så jag ska väl hålla mitt ord. Tog för övrigt mycket dåligt med kort under min födelsedag. Knappt inga här hemma och inga när vi var ute sen men slänger in två på mina små hjärtan.








Fick för övrigt ett fantastiskt fint kort på min födelsedag som gjorde min dag!

Är sånt här som verkligen får en på bra humör och som man ibland behöver få höra.
Det värmde och jag blev otroligt glad!

Återigen universitetet.

Publicerad 2010-02-01 20:22:57 i Allmänt

Ytterligare en dag på universitetet med en hel diskussioner och sen 2 föreläsningar på em. Var en aning trött efter dagen så blev lugnt när jag kom hem. Satte mig för att göra schema för oss på avdelningen de kommande veckorna med plugg. Faaaaaaaaaaaan vad svårt det är. Timmar hit, timmar dit. Gaaalet!
Någon som vill hjälpa mig?


Annars i veckan har det varit långa dagar med jobb och en hel del plugg. Ytterligare ett arbete inlämnat.
Fredagen var skön, kunde slappna av för en stund och kika lite på tv med ett glas vin.
Lördag och jag blev ett år äldre.. Grattis till mig!
Lite folk här under kvällen och det bjöds på mat och dryck.
Runt tio var det dags för dom att åka så då blev det för mig att åka upp på stan en sväng. Linda följde med. Hämtade Madde och mötte sen Lisa och Amanda på olearys. Satt där och träffade lite folk. Mycket trevligt!
Bra födelsedag som avslutades lika bra som den började. Tack!

Nehe, ska väl kanske fortsätta med schemat.. Eller?
Jo måste!!


Bilder tar vi en annan dag.

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela