En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

Titta och njut!!!

Publicerad 2010-05-27 21:19:19 i Allmänt

Cypern- Fig tree bay 30 Juli-13 Aug.

Lite lek i poolen ska vi nog kunna fixa!


Här ska avnjutas en drink eller två.....


Skaplig utsikt och gaaanska nära havet.


Se där, där var stranden.


Mumma!


Vackert!


Min och Lindas lägenhet.

Nej, okej. Jag ljög..



Stranden..






Jag tror jag kommer trivas..


I studiedagens tecken.

Publicerad 2010-05-26 20:03:40 i Allmänt

Tack och lov.. Ytterligare en bävansdag över.
Alltså dessa studiedagar då man ska sitta och skriva alla dessa kvalitetsredovisningar, verksamhetsplaner, likabehandlingsplaner och allt vad det är, hur jäkla trista är dom inte......? Och för att inte säga, hur många av föräldrarna läser allt detta? Typ noll..
Vi har ca 100 andra saker som vi verkligen behöver göra........ Jaja jag vet.. Alla dessa planer behöver vi också göra.. Men, ja..
Lyckades ju faktiskt beta av lite andra smågrejer som, placera de nya barnen som ska komma i höst och ringde alla dom, gick igenom alla föräldraenkäter och sammanställde alla dessa avdelningsvis och hela huset, prata lite snabbt ang. överlämnandet till skolan, fixade med att folk skulle vara lediga, skickade inbjudan till de andra förskolorna angående mån.. Ja hej jag fick skicka den tre gånger på grund av att man var en aning snurrig.. Skrev fel tid hela tiden.. Haha men till slut så.. Ja,så på måndag blir det YTTERLIGARE en kväll som går bort. Jag börjar bli trött på det...

Hemma straxt innan fem, blev kvar ett tag efter slutad tid. 16.00.
Inte orkat mkt sen jag kom hem. Kikat runt lite på nätet, plockat med lite smågrejer efter gårdagens storstäd.. Himmel vad dammigt det var överallt.. Oooops!




Har nu kolla igenom alla mina presentkort på ticket och sparade pengar till resan... Blev taggad på att gå in och kika på alla bilder. Tror ni jag längtar!?
Semester över huvudtaget längtar jag efter som skrutt.. Tror det är många med mig på den längtan just nu... 
 


Lite trist inlägg utan bilder men i nästa inlägg lovar jag bilder... Och inte vilka bilder som helst.. :)





Vart tog sommarvärmen vägen... Kom tillbaka..!




Helgen försvann lika fort som den kom...

Publicerad 2010-05-24 21:03:25 i Allmänt


som den för det mesta gör just nu känner jag. Slutade tidigt i fredags, åkte hem och tog det lugnt. Varmt ute så fick bli att sitta ute en stund.
Lördagen kommen och med den mkt fint väder och så varmt. Solning stod på schemat innan det var dags för dusch och fix innan dansuppvisning i brunnsparken med Entre´s dansskola där Julia dansar.
Började 18.30 och slutade starxt efter nio, och vilken show sen..
Jösses, vad effektivt och galet bra. Alla åldrar från 5 år upp till 80. Det hela avslutades med MJ medley. Yeah! Vad mer kan man begära lixom.
Hemma straxt innan tio och då fick det följa med en kebabtallrik hem från viktoria. Mumma!
 
MJ-Black or White          Tackar och bockar!


Söndagen försvann även den i ett nafs när mamma frågade om vi inte kunde ta en sväng till Marieberg och för sjutton, det tackar man ju inte nej till.
Men hem kom ett linne, två skjortor/tunikor, en kofta, en ring, ett armband, ett par örhängen, ett par tights och en plånbok.. Ja just ja, ett par skor också... :)




Det blev bra väder idag.. Sicken tur. Sommarfesten genomförd och förhoppningsvis nöjda barn och föräldrar.
Skönt att ha det avklarat. Jag känner men en gnutta stressad över allt som ska göras..... Men hej och hå. Bit ihop Emma..
Hade förresten en riktig hästdag idag. Börjar i vanliga fall 6.20 men idag behövde en komma redan 6.10 vilket betydde att jag infann mig på jobbet straxt efter 6.00... Ja precis, 6.00. Dessa minutrar är ganska heliga så pass tidigt på morgonen.. Sen att jag dessutom visste att jag skulle jobba till ca 19.30 också gjorde inte saken bättre........
13, 5 tim arbetsdag känns en aning segt när man dessutom har ALLA barn och idag var de bedrövliga. Slogs och var osams precis hela tiden..
Behöver ni nån expert på att lösa osämja och slagsmål så säg till vettja...

Men mitt i all denna stress fick jag en merci- chokladask av mamman som var tvungen att lämna tidigt imorse, tackade 100 gånger omför att jag öppnade tidigare, gulliga!
När föräldrar visar sin tacksamhet så kan jag faktiskt ställa upp 10 gånger mer utan besvär, med eller utan choklasask....Så är det!!

Jag är en aning matt och trött nu vill jag lova. (Inte Marie iallafall, fick nyss sms av att hon varit och tränat.. Jadu, det fanns inte ens i mina tankar vill jag lova). Inge skönt att krypa ner!? Öh jo. Men snart ska man upp igen. Öppning imorn igen, med då endast 6.20. Glada miner, glada miner!




Fridens mina vänner..... och godnatt!


Smultonstället Galtö!

Publicerad 2010-05-23 20:26:00 i Allmänt

Jaha då ska vi se..
Ska försöka slänga in lite bilder från västkusten.. Åkte dit onsdagen innan kristihimmel. Jobbade till ca 17.30. Fort hem för att lämna cykeln och sen bara hoppa in i bilen som redan var packad. Efter mkt trafik och en del kö var vi framme runt 22. Jenny m fam var då redan nere och hade förberett kex, ost och vin.. Men himmel i gatan vad kallt det var där inne, fick bli att elda i kaminen. Tur att jag tog med mitt gosiga duntäcke..
När vi vaknade på morgonen sen ville man bara inte gå upp. Jennys näsa höll på att förfrysa, mamma sov med ALLA kläder på.. Haha ja kallt var det. Men sen blev det som tur var bara varmare och varmare.
Inge höjdarväder under torsdagen. Inget regn, men en hel del moln.. Grejade en del ute och senare på em tog Jenny och jag en promenad. Helt vindstilla, spegelblankt vatten och tångdoft. (På nåt konstigt sätt så ska det vara det när jag kommer dit, hör lixom till).

Under fredag förmiddag begav vi oss in till Grebbestad. Dagen till ära skulle bjuda på underbart varmt väder, grillad lax, krabbklor, räkor och vitt vin. Är väl ändå också ett måste när man befinner sig i skaldjurets hemtrakter. Räkorna var så galet färska och goda så vi alla kom överens om att de var nog de godaste vi har ätit. Inhandlade i hamnen nere på Resö från en sån där riktig fiskebåt. Vad mer kan man begära!?

1,5 kg satte vi i oss rätt fort!

 
Här hägrade fortfarande en hel del moln, men det förbyttes snabbt till en molnfri himmel.


Så ja, mkt bättre. Där är även båten jag väldigt gärna skulle vilja ha..
Jävlar vad stor den var i verkligheten.. Gaaalet!



Eftersom det sen blev så fint väder beslöt vi oss för att åka tillbaka til stugan för att sola oss lite.
 Jadå, vi har havsutsikt.

 Tjejerna var nere och fångade krabbor och hittade en del snäckor.


Mosters älsklingar!! ♥


Lördagen innehöll lite inhandling av mat och diverse annat plus ett besök på sjukan för Julias del.
Feber och halsfluss.. Gumman!
Kvällen bjöd på grillad kycklingfilé och senare ost och kex. Vi njöt och satt uppe länge precis som de övriga kvällarna, nätterna med en massa prat och vin på det.
Söndagen var kommen och det var dags att åka hem, mulet men vi åkte in till Grebbestad innan hemfärd för att äta en Langos. Mums!!
Började spöregna, men vad gjorde det. Vi satt i bilen och åt.. :)


Var verkligen så himla skönt att få komma hemifrån, från jobbet, och stan över huvudtaget ett tag. Det behövdes. Inte en enda gång var mina tankar på det här hemma eller på jobbet. (Eller jo okej, en gång. Då jag fick ett läskande mms av carina under lördagen.. Men annars inget).
Ångesten var däremot total under måndagen.. Bara att bita ihop.


Nu orkas det inte med mer skrivande så de övriga dagarna som varit återkommer jag med.







"Håll tummarna för fint väder, eller iallafall uppehåll imorn då vi ska vara utomhus och ha sommarfest för alla barn och förädrar!!!!!"



Fridens!!!




Vårruset...

Publicerad 2010-05-19 17:18:17 i Allmänt

Hade ett par otroligt sköna dagar på västkusten under ledigheten.. Har bara inte hunnit med att skriva mer om det, det kommer...

Straxt ska jag cykla iväg för att delta i vårruset. Heja heja..
Efteråt blir det den traditionella picknicken på gustavsvik. Myspys..



Nu ska jag byta om, tjing tjing..


Fridens!

Kort vecka, med kommande ledighet!

Publicerad 2010-05-10 21:00:34 i Allmänt

Den här arbetsveckan är ju nästan slut redan.. Fasiken vad skönt.. Lång dag idag till klockan 18, men har gått mkt bra. K var ledig så endast jag och Marie på fm. Gick galant och barnen var underbara. Utelek och en massa mys.. Sådana dagar är underbara med barnen, när man slipper var sur och grinig utan istället bara skratta och mysa en massa tillsammans.. 
 
Imorgon blir det en kort dag, eller ja kort och kort... Slutar tidigt iallafall. Börjar 6.15 oc slutar sen 13.30.
Ska försöka hinna med solning och sen handla för efter jobbet på ons drar vi..
Börjar 9, en halvtimme innan starttid för att ha mitt sista utvecklingssamtal, vilket är som en börda som man kan lägga bakom sig nu.. Skönt! Jobbar sen till 17.30 och direkt då drar jag och mamma till västkusten. Jenny m fam är då också på väg ner.
Galet skönt ska det bli, det här behövs nu....

Ta det lungt, umgås med fam, mysa, dricka vin och äta räkor, gå promenader(vilket Jenny och jag har kommit överens om att göra varje kväll) att gå längst havet är ju inte helt fel.. Hmm, märks det att jag verkligen älskar livet där nere..Tror det!




I lördags var det ju Indigodags tillsammans med syster. Lika trevligt som vanligt!!!
Jajjemen....!
Förbannat god mat är vad det är.

Diverse!

Publicerad 2010-05-07 18:45:17 i Allmänt

Här kommer lite bilder från förra helgen då det var party hemma hos Madde och sedan utgång..
Har varit lite seg och inte uppdaterat, men nu så.
  
  
 

Kvällen innehöll "fia med hutt" och singstar som sen avslutades med utgång på strömpis.. Trevligt vare!




Veckan som nu varit har gått snabbt och i ett högt tempo. Mycket att göra! Men nu så är det helg. Slutade sent idag och hade efter det ett utvecklingssamtal, nu har jag bara ett kvar. Skulle ha varit klar redan förra veckan men de jag skulle ha då blev inställda p.g.a sjukdom.. Men nu börjar jag se slutet på även det.

Har varit en himla massa diskussioner på jobbet om semestern.. Fan, detta tjat varenda år...... Får gå in och jobba en annan vecka än den jag igentligen hade velat ha.. Känns lite trist att vara ledig en och sen jobba en för att sedan vara ledig igen, dock 4 veckor till då. Så ska väl kanske inte klaga ändå. Har ju det bästa kvar då ialla fall.. Men känns ändå lite trist när jag avbröt min semester förra året för att ställa upp och nu denna gång ändra en massa.. Finns ju en del som lyckas klara sig undan det där år efter år och få precis som de vill..... Bittra jag.. Men sån är jag, låt mig!!!
Aja skit i semester och njut nu av helg..
Nästa vecka blir en kort vecka då jag troligen är ledig fredag också och tar mig ner till västkusten redan ons kväll för att hämta nya krafter, vilket känns som att det behövs... Mitt smutronställe.. Helt klart! Love it.






Trevlig helg på er..

Imorgon ska jag till indigo, bara så att ni vet.. AAAAHhhhmm vad gott!

Fridens!!

1 Maj!

Publicerad 2010-05-01 14:59:49 i Allmänt

Vilket betyder ett steg närmare sommaren och vår resa och även att det nu endast är 1 månad kvar tills jag ska få göra min tatuering... Det gillas!



Valborg igår, vilket inte firades nåt speciellt faktiskt.. Skönt!
Idag däremot blir det fira av.. Party hemma hos Madde. Blir nog trevligt, brukar det alltid bli.



Friiiiiidens!

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela