En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

Så mycket bättre.

Publicerad 2010-10-31 16:48:03 i Allmänt


Sjukt bra program, gillar det skarpt.
Första programmet var det Lasse Berghagen som hade "sin dag". Igår var det Di Leva, vilken man. Ojoj, mer speciell får man leta efter. Jag har alltid haft lite svårt för han men igår, oj.. Nej, jag måste nog erkänna att tycker han är lite fräsig..
Hon Petra även kallad september. Sjuuukt vad bra hon har gjort de två låtar hon har sjungit. ´Teddybjörnen Fredriksson´ och nu ´vem ska jag tro på´..2 fantastiska tolkningar. Byt genre säger jag bara..
Förresten, jag har upptäckt att Petter är jävligt snygg dessutom.



Galakväll!

Publicerad 2010-10-30 19:26:50 i Allmänt

Igår var systrarna syster bjudna hit för en galakväll. Gala var något jag bara fick för mig att skriva i inbjudan som en rolig grej, men tyckte sen det skulle vara en kul grej att göra nåt kul av det.
Så en galakväll utan röda mattan och kändisar går ju inte, sagt och gjort. Man tager vad man haver.



Vi startade sen med bubbel och lite förrätt som bestod av kantareller, bacon och lök inlindat i smördeg. Aldrig provat det tidigare men oj vad gott det var.
Varmrätten bestod av kräftsoppa, en favorit i soppväg och hembakat bröd. Och till sist efterrätten som bestod av en "fusk" cheesecake. Den enda maträtten jag kom ihåg att ta kort på dock. 


En super trevlig kväll med världens bästa systrar!!
Vad skulle jag göra utan er?








Jag väntar för övrigt febrilt på min telefon.. Skulle ta en vecka och få den, och nu har det gått en vecka..
Jag vill ha den NUUUU!

Har städat och fixa en del idag, nu sitter jag dock i sängen och skriver här men ska straxt gå och fixa sallad till kvällens mat. Oxfilé, potatishalvor med ost och rödvin till programmet "så mycket bättre". Kan just inte bli så mycket bättre än så..

Hoppas ni får en bra lördagkväll med alla dess hallowenfester. Jag bojkottar dom. Myser till det hemma och dricker vin istället. Fan så bra!



FRIDENS!





Tack för att du visar leg!

Publicerad 2010-10-28 19:47:11 i Allmänt

Veckan har varit lugn med tanke på att mer eller mindre hälften av alla barn har varit hemma i magsjuka. Jajjemen, då var det igång....

Var på bio i tisdags, såg i rymden finns inga känslor. Bra, mkt bra var den.
Mysigt och gå på bio, att jag inte gör det oftare. Skärpning!



Brukar oftast av bara farten visa leg på bolaget och så även denna gång. Som tack för det fick jag en kortlek med frågesport. Ja, tack för det!



Ne, nu är reklamen slut på PH. Nån åker idag...... ooh!


Hej på er.

FRIDENS!

Beck!

Publicerad 2010-10-24 23:02:22 i Allmänt

"Först gick rocken sönder sen höll han på att ramla ner från taket, det var det som hände" Citerat Gunvald Larsson. Klockren!

Iphone!

Publicerad 2010-10-23 18:59:34 i Allmänt

Ja, så föll jag för det som typ hälften av sveriges befolkning redan gjort.

En Iphone4 är nu väg hem till mig.


Jag var lite skeptiskt, och sa att det var många som sa att den inte funkar som den ska, mkt problem osv.. Men klart det inte var så, jag skulle inte bli besviken.. Nej men då tar jag den :)
Annars går jag och lämnar tillbaka den..
1 veckas leveranstid. Så snart så!



FRIDENS!!


För i helvete..

Publicerad 2010-10-22 19:39:52 i Allmänt

Allvarligt vad händer med samhället?

Örebro är i skräck efter ett antal våldtäckter och nu även Malmö i skräck efter ett antal skottlossningar..
Seriöst, jag tycker det är lite läskigt.

God Jul...

Publicerad 2010-10-22 15:22:35 i Allmänt

eller? Ja kändes ju lite så imorse.
Snö!? Va hände..?


Blev ingen bio igår, kom hem från jobbet och mådde inte alls bra, ont i magen och frusen. Hoppas ner i sängen och halvsov lite till och från. Efter timme var det dags, fyfyn.. Ren kaskadspya.. Mm jag vet, låter trevligt va.?
Låg deckad hela em/kvällen och under kvällen visade tempen på 38,2. Suck!



Blev ju såklart hemma från jobbet idag men kände mig nästan helt ok imorse, skumt. Ingen feber, inge illamående. Konstigt, men såklart skönt.



Nu väntar ett bad!!


FRIDENS!




20 Oktober!

Publicerad 2010-10-20 19:28:44 i Allmänt

Föräldramötet avklarat i måndags och det gick bra. Bättre än vad jag trodde, brukar vara så där lagom stelt där föräldrarna knappt svarar på frågor. Men nu så, nu har vi lärt upp dom. Mycket bra möte med många bra reflektioner, diskussioner och så där glatt och positivt. Kul!
Blev en lång dag, började 7.30 och var sen inte hemma förens 20.30. Var så trött så jag visste knapt vad jag hette, men ändå kunde jag inte somna när jag väl gick och la mig. Gick väl över den där gränsen och blev väl övertrött.
Somnade sent och såå trött på morgonen sen. Ladda om och en dag fylld med fotografering på jobbet.
Årets mest stressiga dag, in, ut, in, ut.. Sen att få alla att sitta still, oj oj, inte pilla i näsan, inte lipa, titta in i kameran osv osv. Dagen gjord och ett år till nästa :)


Imorgon är det redan torsdag och jag ska på cellprov. Ja, alltså alla säger att det går fort, gör inte ont osv, osv. Nej men va fan det skiter jag väl i.. Men är ju inte varje dag jag ligger och fläker ut underverket för vilt främmande och jag känner mig väl kanske inte helt jättebekväm i det heller. Jaja!





Ska på bio imorn, var skitlänge sen jag var på bio. Är så jävla dålig på det, vill se så många filmer och det är ju mysigt och gå och se på bio ibland, men nu så.





Nehe, nu Paradise. Ja jag vet.. Va fan kollar jag på det för..?
Sen är det ju Berg flyttar in och även Kungarna av Tylösand... Haha, ja mycket mer kan man inte säga om programmet!


Förresten, ÖSK leder nu med 0-1 mot GAIS. Fint!



FRIDENS!

Skön helg!

Publicerad 2010-10-17 18:03:46 i Allmänt

Inte gjort mycket under denna helgen, men det var precis vad jag behövde.
Stängde i fredags, hem och fixade mat och sen kolla in idol. Somnade hyffsat tidigt och sov ut ordentligt igår.
Va och handlade lite och sen hyrde jag med 2 filmer, "sommaren med Göran" (Nej jag vet jag har inte sett den än). Helt ok, lite rolig :) Sen hyrde jag Precious. Oj, vilken film. Hände igentligen inte så mkt men vilket budskap. Fyfan, vilka människor. Jag spyr!
Dagen idag har jag inte varit allt för effektiv, färgade håret och har kollat igenom papper till föräldramötet imorn. (sist vi skulle ha fick avblåsa det med tanke på ett flertal sjuka) Ska bli skönt nu när det är klart, alltid något som hänger över en som man vill ha avbockat. Sen är det "bara" alla utv samtal som väntar.


Hoppas alla haft en bra helg annars, sovit, tagit det lugnt och utvilade för en ny vecka, eller?





Zlatan levererade igår, var det nån som såg det?? Vavava? Nej, men jag gjorde.


Gokväll på er!


Fick precis mms av Marie som är nere i Turkiet. Åh, jag vill också!!!!




FRIDENS!!


Vardagslyx!

Publicerad 2010-10-14 22:10:31 i Allmänt

Oj vilken fullspäckad dag!!!
Började tidigt, 7.00. Insåg att jag var tvungen att ta bussen direkt från jobbet till spahuset så tog beslutet att gå till jobbet imorse så jag slapp ha cykeln kvar där under kvällen.
Inte speciellt smart..
När jag sen skulle på möte i vivalla och kom ut till cykelstället insåg jag ju att jag inte hade nån cykel. Vafan, fick gå hem, hämta cykeln och sen till vivalla. Jag hann!
Tillbaka för lunch och sen vila med barnen, mamma ringer och säger att hon kan köra mig eftersom hon fick sluta tidigare. Jag tackar för det!
Cykla hem, hann andas ut i ca 10 min innan det var dags att dra.
Massagetid kl 14.30.
Guuuuud så skönt det var, halvkropp i 45 min. Alltså, det är sjukt att man inte unnar sig detta oftare. Min rygg och framför allt jag behövde detta.


Trött och en aning mör ville jag helst av allt bara åka hem. Nejdå!
Karro hämtade mig efter massagen och vi begav oss till naturens hus.
Föreläsning 16.00-19.30, suck! Men bra var den, som tur var. Mkt intressant och att man dessutom fick en stor räksmörgås, loka och kaffe gjorde det ju självklart att man gick dit. :)


Imorgon väntas sovmorgon, börjar tio, men dessvärre jobb till halv sex. Le och se glad ut, en fredag!
Tänkte ha en helg med bara, BARA vila och inte göra ett skit.Det sket sig även denna helg.


Fan är det bara jag som är rädd att gå ut nu mer, även om den där 23 åringen sitter där han sitter just nu så går det ju troligen ytterligare en idiot där ute. Ja, jag är fan rädd. Det handlar ju inte bara om att man ska vara rädd kvällar och nätter, nej nu spelar det ju fan ingen roll när man är ute, morgon och mitt på ljusa dan, vad hindrar dom?



Nu väntar sängen.

JAG ÄR TRÖTT!

Lila skitbussar!

Publicerad 2010-10-12 22:45:34 i Allmänt

Helgen var nåt så fruktansvärt efterlängtad så jag vet inte vad. Men den försvann i ett nafs.
I fredags gav jag mig på det omöjliga.... ATT ÅKA BUSS...
Åt helvete med alla lila skitbussar, jag får spel.
Efter MYCKET om och men kom jag fram till Madde. Mys med mat, vin och idol.
Hemma runt tolv och jag somnade bums.
Sov som en gud.
Lördag och Cathrine och Leif gifte sig. Grattis till dom. Fest på kvällen som slutade alldeles för sent. Hemma vid 4 vilket resulterade i att hela söndagen gick åt till att ligga i sängen,läsa, kika på tv, sova.. Ja, orkade som sagt inte mkt.


"Förfest" hos J&M.

 
C&L                              Kusinvitamin


Måndag och ny vecka startade alldeles för tidigt. FULLT ÖS skulle jag vilja säga.
Alla barn idag, jösses... 30 min övertid på det.Såja.
Slutar sent imorn, börjar tidigt tor-jobb 2 tim, möte i vivalla(vilket jag förövrit ska ha läst 2 kap á 50 sidor i en bok till.. men som jag ej har gjort än. Jag tar det imorn), tillbaka, jobb i 2 tim, hem en snabbis, iväg för massage i 45 min och direkt därefter på föreläsning vid naturens hus 16.00-19.30. Jorå, jag lyckas få dagarna att gå iallafall. Snart fredag igen!



Gick åt helvete för Svergie idag också! Pinsamt, inte ens zlatan höll måttet(Var medvetna om att det ska mycket till innan jag kan erkänna det).. Nej, usch!




Pigg och glad... Inte riktigt så jag känner mig just nu!



Sovmorgon imorn, start 8.30. Natti!



FRIDENS!



Jämställdhetspolitik..

Publicerad 2010-10-07 19:38:04 i Allmänt

Föreläsning idag efter jobbet, sååå trist.
Jämställdhetspolitik, alltså okej jämställdhet men smeta in en massa politik, nej inte min grej. Fy så trist det var. Blev ju inte bättre med tiden, att sitta i lite mer än 3 timmar kändes mindre kul.
Hade definitivt kunnat gjort nåt helt annat på min tidiga dag.. Skit!

Tur jag slutar tidigt imorn också, fyfan så trött jag är. Pissvecka!





Fredag imorn, idol, vin. Ja det ska ju firas tillsammans med Madde helt enkelt!




FRIDENS!!

Kaos!

Publicerad 2010-10-06 19:04:07 i Allmänt

Jag skulle helst vilja lägga mig och sova, just precis NU!!!!!
Veckan startade absolut inte som jag hade önskat, under söndagskvällen ringer K från jobbet och meddelar att hon är sjuk, kommer ej mån. Yes tack för det, måndagkväll väntade föräldramöte som ENDAST hon och jag skulle hålla i. What!? Skulle jag stå där själv nu?
Kommer till jobbet mån morgon, möts av smärre kaos. K sjuk, C sjuk, UB sjuk. Vi bestämmer för att avblåsa mötet, och ingen är gladare än jag.
Jag börjar ringa runt till de tiotal föräldrar som redan lämnat sina barn att det inte blir något, meddelar övriga som kommer och lämnar. Detta fixat och nu tar vi tag i vikariedelen. 3 pers borta plus två som är hemma och pluggar (förskolelyftet). Vi bestämmer oss för 2 vikarier, får veta att vi får en. Börjar pussla med tider på oss som är kvar.

Tisdagmorgon och vikarien som skulle komma är sjuk! Precis vad vi behövde.Eller kanske inte!? 
Alla springer runt som yra höns, fixa med folk och tider fram och tillbaka. Jag vädjar lite snällt till den enda lilla 15 timmars vi har plus en med sjukt syskon att komma och hämta tidigare, jag var själv på min avd på eftermiddagen.
Får veta att samtliga är hemma och är fortsatt sjuka även som idag.
Jag ringer för att se om det möjligen skulle kunna finnas nån vikare nu då.. Nej, inte det!!!!
Humlan ber samtliga av sina 15 timmars (ett antal) att vara hemma som idag, men ändå, K ensam under hela eftermiddagen idag och vi samtliga får slita som några jävla djur för att få det att ens gå ihop.

Allvarligt, vad är det för pedagogisk verksamhet? Ska vi tolerera detta? Och vad fan är det för jävla skitföretag som tagit över det här med vikarier, jag får spel..!!! Allt, precis ALLT hade varit negativt med det.

Jävlar vad långt det vart om det här nu då, det var inte meningen, men nu fick jag ur mig allt. Skönt!
Imorgon ska alla vara tillbaka,underbart. Skönt att sluta tidigt, trodde jag jag. Nej då, föreläsning mellan 13.30-17.00. Nåde dom att den är bra!


Alltså mitt huvud har inte varit helt med, så jag missade totalt ljuspartyt igår hos dig Madde, förlåt. Jag lovade ju att jag skulle höra av mig. Läste din blogg och blev påmind. Sorry!


Julia och Ida har ju dessutom bott här från i måndags tills idag, J&M i tallin för att fira Mange som fyllt 40. Julia var dessutom med mig på en praktikdag igår, kanske inte den bästa dagen men hon gillade det och skötte sig galant!

Usch, vad tråkigt inlägg men det känns en aning bättre nu. Sådeså!
Hej på er.




FRIDENS!!


Kungarna av tylösand ikväll, sjukt program men inget jag får missa :)Hur ska jag orka?

Indigo.

Publicerad 2010-10-03 18:04:42 i Allmänt

Gårdagen var lugn, satt och skrev lite på det jag ska prata om inför föräldramötet imorgon.(Förskolelyftet, språkpiloter och lekens betydelse) Har inte haft en chans till att jag har kunnat gjort det i veckan. Suck!
Men nu är det klart och jag hoppas det blir bra.

Kvällen avslutades på indigo med bästa Barbro!
Suuuperkväll verkligen, gott och galet trevligt.



Idag har Jenny m fam varit för med barnens grejer, (dom ska sova här mån-ons)och sen för en fika. Jenny och Magnus beger sig till tallin för att fira Magnus 40 års dag!
På tisdag ska dessutom Julia praktisera hos mig. Kul!



Som tur va gick ju Jay vidare och jag kan med nöje följa fredagsfinalerna. (och jadu madde, kanske hade följt det även om inte han skulle ha gått vidare :) )


Har beställt kebab som kommer straxt..


FRIDENS!


Idol.

Publicerad 2010-10-01 22:26:37 i Allmänt

Snart börjar idol och vi får se vilka som går vidare till fredagsfinalerna.
Sen jag hörde Jay så har han varit min absoluta favorit, jag bara ÄLSKAR hans röst.
Går inte han vidare ska jag bojkotta idol framöver...





Nu börjar det.... Ohhh spännande..

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela