En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

Julia 10 år!

Publicerad 2010-09-30 19:58:16 i Allmänt

GRATTIS MOSTERS ÄLSKLING!
En ära att få vara din fadder, hjärtat.













Tänk att du är 10 år idag.. Vart tog åren vägen? Känns som igår J frågade om jag ville bli din fadder. En sån ära att få vara just din.
Mycket har vi varit med om och alla minnen sitter bevarade. Älskar dig!

"Live to win"

Publicerad 2010-09-29 19:21:26 i Allmänt

Har ju som sagt varit hemma idag ockå (vilket inte hör till vanligheten, oftast en dag sen är jag back in track igen), men känner mig betydligt bättre så imorn får det bli jobb. Att gå hemma när man inte är så där super duper sjuk gör mig knäpp. Det är sååå långtråkigt.
Idag sov jag i alla fall lääänge, åt en sjuuukt god frukost, kikade på tv, läste tidningen. Vips så var klockan tolv. Då ringde det på dörren. Marie från jobbet tittade förbi. Gullig hon är som kommer förbi när man är hemma..

Låg och läste en stund. Började i en ny bok igår, "Andreas Carlsson", faktiskt ganska intressant.
Det är inte bara att komma till toppen, man måste kämpa för det också.





Och jag kan inte säga annat än att jag tycker han ser förbannat bra ut...





En tvkväll med mycket bra program att följa...
Vi startar med idol, följt av Berg flyttar in, välkommen åter och till sist kungarna av tylösand. (Jag vet det är sjukt att jag tittar på det, men efter att ha tittat fem min så var jag bara tvungen att följa dessa sjukt, blåsta och pinsamma småbarn).
"Välkommen åter" var ju första programmet förra veckan och det är helt i min smak, vi kan kalla det sjuk humor. Hahaha!
"När jag säger att varuhuset ska vara öppet längre, menade jag inte bara att det skulle vara öppet längre utan även att personalen skulle vara kvar längre"-Skön!!!



Kolla in NA imorn förresten. Mina två favorittjejer kommer vara på bild





Förresten halv åtta hos mig ska jag ju kolla på också, det börjar nu, så hej på er..

Sjuker..

Publicerad 2010-09-28 15:59:26 i Allmänt

Jag ligger hemma och är sjuk.. Piss!

Har legat och kikat på svt play-sommarpratarna. Då fem sommarpratare träffas över en middag och pratar om det de pratade om i just radio. Var faktiskt himla bra.
Annika Östberg, Paolo Roberto, Stig Larssons fru, Nån präst och Magdalena Graaf (som jag förövrigt gillar skarpt, läser hennes blogg dagligen). Vilka livsöden alla varit med om, herregud. Bra var det i alla fall. 
 




Satt förresten imorse och läste NA och såg då en artikel om att David och Martin Stenmarck(Ladies Night) hade blivit anmälda till diskrimineringsombudsmannen. En MAN i 58 års åldern ville köpa biljetter vid 2 tillfällen men hade blivit nekad. Ja!? Det finns väl en anledning till att det heter Ladies Night och är man inte mognare än så? Snälla.. Jag tyckte det var jävligt löjligt i alla fall.




Ne, nu blir det ett bad, fryser lite smått. Febern har gått ner, men fortfarande matt, ont i kroppen och vi ska inte tala om halsen. Aj aj aj! Blir hemma imorn med, men på torsdag räknar jag med att vara tillbaka.




Bullbak!

Publicerad 2010-09-26 18:02:17 i Allmänt

En skön vecka som passerade. Många sjuka och lediga vilket resulterade i att man hann andas ut en aning. Nya tag för känner på mig att den kommande veckan kommer köras på i racerfart med start 6.30. Yes, eller?

Avslutade i alla fall veckan hemma hos J&M för att fira tjejerna. Det bjöds på tacos och god tårta. Mätt som vanligt när man beger sig därifrån.




Lördagen spenderades ute på marieberg. Länge sen man var där, och mkt folk var det.
Löning och pissväder..

Idag har det blivit en liten mer huslig dag. Jag bestämde mig för att bullbak skulle sitta bra.





Luktar ljuvligt!!!





Härligt att innebandyn har dragit igång nu.. Skulle ha gått på damernas igår, men nej blidde inte så. Gött med en seger i elitseriepremiären.. Nu följer jag Warbergs match mot AIK, ligger för tillfället under med 1-2..
Dessutom fortsätter Zlatan att leverera.. HA...


Tjing på er..

FRIDENS!

Glada Hudik.

Publicerad 2010-09-22 18:51:40 i Allmänt

En dokumentär visades på ettan igår om glada hudik.
Vad ska man säga? Jag tycker det är helt fantastiskt. Underbara människor som ställer upp för dom och ger sitt liv för att hjälpa till. Det står för en otrolig glädje.
Jag vet precis vad dom pratar om efter att själv ha jobbat med barn och ungdomar med någon form av utvecklingstörning. Såsom, cp-skada, down syndrom, adhd, damp, autism med mera, med mera och fått uppleva precis det dom berättar.

Att ge mig in i det och ta mig an jobbet som erbjöds var det största och det absolut bästa.
OJ vad det var jobbigt, krävande, sorgligt och många gånger tufft men också så givande, lärorikt, fantastiskt och framför allt roligt. Så roligt som vi har haft, att vi dessutom bodde tillsammans dygnet runt gjorde att man kom dom närmare in på livet på nåt sätt.
Det är något som sitter kvar djupt och som betyder det lite extra.Ser jag tillbaka på det, så ser jag det som en fantastisk tid. 

Denna fantastiska glädje man fick uppleva tillsammans med ungdomarna var obeskrivlig. Att det där lilla, lilla, lilla betydde så mycket, så mycket för dom, att ständigt möta ett leende, kramar,fina ord dagarna i enda är deras vardag. Heeeelt underbara!

Jag är faktiskt stolt över att ha fått vara en del av detta i 2 år. Hade jag haft tiden hade jag ställt upp igen redan idag,lätt.








GLÄDJE!

Kräfskiva a´la Jenny och Magnus.

Publicerad 2010-09-19 18:08:26 i Allmänt


Fler än jag som tyckte rödvinet var gott.
Dessa förbannade bananflugor. Fiskade upp hela 5 stycken.



Igår var det ju kräftskiva hos J&M.
Allt var mycket gott och trevligt.
Fördrink och tilltugg bestående av bröd och färska kantareller. Aaaahm, vad gott det var.



Sen gick vi på västerbottenpaj med kantareller och kräftor.


Efterrätten var vi för glusiga med att äta upp så den hann jag inte ta kort på. Men det var den underbara maräng och daimtårtan.

Helt underbar kväll med den bästa maten alla kategorier. 




Numera 5 åringen kom klädd så här.

Snutteplutt ♥

Detta förbannade val..

Publicerad 2010-09-18 13:40:31 i Allmänt

gör mig smått irriterad.
I alla dessa valdebatter smutskastar dom bara varandra. Säger vad de andra INTE gör.. Säg för fn vad NI SKA göra istället.
Nej ni, det där ger jag inte mkt för. Skönt att det snart är över.




Trött som få igår somnade jag tidigt och vaknade inte förens vid 10. Såja! Skönt var det. Hade helst velat ligga kvar hela dan med tanke på att det stod som sprut i backen när man vakna. Pissväder. Men tog mig upp och nu sitter jag här och hänger, ska se om jag kan göra nån nytta innan det är dags att bege sig till syster. J&M ställer till med kräftskiva ikväll. Svenska kräftor, det är grejer det!


Hoppas ni får en trevlig kväll och en fortsatt bra helg.
SKÅL!


Ida 5 år!

Publicerad 2010-09-15 19:38:52 i Allmänt

GRATTIS MOSTERS TROLLUNGE!!!!!!













Älskling...

Bestämd liten tös men alldeles alldeles underbar.
-"Jag vill ha tandyken"- (handduken)
-"Jag är surig idag"
-"Jaaa eee klaaaaaaar"



Gäsp!

Publicerad 2010-09-13 19:49:58 i Allmänt

Efter ca 3 timmars sömn och en klockan som ringer 5.10 och jag genast slås av att jag har en 11,5 timmes lång arbetsdag framför mig gör att jag bara vill dra täcket över huvudet och somna om.
Jag var så fruktansvärt trött! Fyfan!
Tänkte då.. "åh vad jag längtar till ikväll för då är dagen över" och nu är den det..



Ska snart käka hamb och klyftpotatis. Kanske inte jätte passande och käka det samtidigt som jag ska kolla på Biggest loser. Nja! Haha men vad fan.

Haft en hyffsat bra dag annars idag.. Hmm typ "lugnt" på jobbet.. Alltså lägg märke till kaninörona.. Hur man definerar lugnt kan vi diskutera, men ja. En ok dag helt enkelt.



Borde läsa en text nu som jag ska ha läst till torsdagmorgon då jag ska på språkpilotträff... Jajjemen, ni kan numera titulera mig språkpilot.. (Det är fan inte många som är det :)) men det är något jag verkligen inte orkar. En dusch och sen mat.
Ja det kör jag på, läsa gör jag en annan dag.


Blev aldrig nåt inlägg igår, men Claesson fyllde i alla fall då.. GRATTIS till dig



FRIDENS!


"Här är ditt liv"

Publicerad 2010-09-12 00:17:24 i Allmänt

Slog precis på femman och fick se att det var drömfångaren. Vad fan, var ju inte länge sen dom visade den. Måste var JORDENS sämsta film, eller vad säger du Lisa? Grabbar ni valde heeeelt fel film. Den är sjuk, totalt jävla sjuk!!!

Gårdagen var lugn och skön som sagt. Filmen som var tänkt somnade jag ifrån, tidigt.. Sov sedan i elva timmar.. Vad säger ni, tror ni jag behövde det? JA!

Ikväll fick det bli tacos, var så sugen på det. Kollade på "Här är ditt liv" med Kjell Bergqvist. Shit vad bra det var. Tycker han är himla skön och härligt att se hans mjuka sida. Mycket tårar blev det.




Att det sen gick mindre bra för Zlatan i debuten för Milan är skit.
Zlatan Ibrahimovic gömmer ansiktet i händerna efter 0-2 mot




Nu är det dessvärre dags för mig att krypa ner och slå igen.
God Natt!

FRIDENS!

Soffarslapp och kinamat.

Publicerad 2010-09-10 18:15:55 i Allmänt


Då tar vi helg nu då, gud så skönt.
Precis kommit ut från en mycket skön och behövd dusch, luktade mest korv när jag kom hem.. Hmm, då undrar ni, korv?
Insmetad i prickikorv är ett av mycket man får stå ut med när man jobbar på dagis (okej, förskola) men jag gillar mer att säga dagis.
Kläderna i tvätten, dusch och jag känner mig fit for fight för att ta mig an fredagen.
Ikväll blir det kinamat. Det var länge sen, ska bli himla gott!
Självklart blir det idol och senare också lite film. Den här helgen ska jag inte göra mkt, behöver en helg till för "operation återhämtning"


Trevlig fredag på er. Det ska jag ha.

FRIDENS!

Idol.

Publicerad 2010-09-08 20:16:38 i Allmänt

Jag säger som Madde..

Äntligen har IDOL dragit igång.. Kvällsunderhållningen är komplett.



Igår spelade Sverige, och allas (min) man Zlatan. Jadå, 2 mål och 6-0 totalt. Gillart!


Imorn är det torsdag redan, det var ju nyss måndag.. Slutar tidigt imorn, skönt!

FRIDENS!

Kräftor är gott!

Publicerad 2010-09-05 21:29:43 i Allmänt

Gårdagen var ju underbar.. Kan det ha varit så att det var sista "sommardagen" för iår?
Varmt och blå himmel, tänk om september skulle kunna vara så fin. Då skulle hösten och vintern bli en aaaning kortare.

Kvällen igår spenderades iallafall hemma hos Madde. Vi började med kräftor. Mumma! Avslutade sen med kex, ost vin m.m. Supergott!!
En hel del singstars sjung vi under kvällen..Haha gud så bra vi var, till slut hesa och fruktansvärda toner. Men vafan.
Tack för en mycket trevlig kväll Madde!!


En smått galen bild. Kräftan hade fruktansvärt äckliga ögon som stirrade på mig!


Fina Madde.


Jag bara älskar Maddes vinglas.


FRIDENS.

Svensk seger.

Publicerad 2010-09-03 22:42:10 i Allmänt


.. och det gillas.

Men att diskutera fotboll med mor är som att diskutera ekonomi med en 3 åring... Herregud, ja och allra mest om man diskuterar Zlatan. Tro mig, jag är inte rätt person!
Fil:Ibra.jpg
Och förresten, efter 72 minuter kommer hon på att det är med en spelare som heter Lustig i efternamn, lustigt.
Dom har bara sagt hans namn ca 300 gånger men nej då, inget man lägger märke till.. Haha, mamma..


Godnatt på er, jag ska fortsätta kolla på Bodyguard. Undra hur många gånger man har sett den? Typ lika många gånger som pretty woman.. Säkert 10 gånger.


FRIDENS.


Fredag.

Publicerad 2010-09-03 18:08:26 i Allmänt


Underbar sovmorgon idag, gick inte upp förens kl 9.00.
Åt en frukost i lugn och ro och infann mig på jobbet 10.30. Snabbt ett samtal och en massa problemlösning att stå i, sen en del jobb på datorn innan det var dags för lunch.. Konstigt att komma så sent och nästan sätta sig och äta direkt.

Nu är jag iallafall hemma och nu är det helg.
Skööönt!
Borde göra en massa saker, men det skiter jag i. Det är ju trotts allt helg.


Imorn kör vi lite kräftor igen då.. Mums!





FRIDENS.

Ob, ob ob obfleur.........

Publicerad 2010-09-02 17:39:33 i Allmänt





Ja vad säger ni, inte alla som har sådana här lyxförpackningar..
Alldeles gratis dessutom. 2 tjejer på stranden i cypern som gick runt och delade ut. Tack och bock för det!


Sådärja..

Publicerad 2010-09-01 19:33:29 i Allmänt

Ne men va fan, jag borde kanske fortsätta med det här, eller vad säger ni.. Skulle vara kul om man kunde fixa till sidan lite, men kan jag det, nej...
Så är det någon som kan så får den väldigt, väldigt gärna hjälpa till.. Mmm!!

Sedan sist då, vad har hänt i mitt liv.?

Jobbet rullar på i ett rasande tempo och det är hundra saker att göra, men jag hinner knappt med hälften. Känner att detta kommer bli en tuff termin med ett antal mer barn än vad vi tidigare har haft, en drös med småttingar varav en som inte går än... E ska plugga fram till i mitten av Januari och vi vet ännu inte hur det blir med vikarie.Denna vecka är vi redan inne på den andra vikarien. Nej, jag går inte med på att det ska vara så.. ALDRIG!
Så med en mindre ordinarie personal på avd så betyder det att vi andra två får ta ALLT annat, vilket betyder 10 utv samtal vardera, 10 dokumentationspärmar var att göra utöver allt annat. Plus att jag har varit duktig nog att dra på mig en hel del andra uppdrag under hösten som jag är inställd på att göra tiptop. Huameja... NU KÖR VI!!
Idag hade vi iallafall studiedag, har fått andas lite. Behövs, imorgon kör vi igen och då slutar jag tidigt. Öppnar dock.. Morn, morn..

Annars då, Kräftskiva med brudarna i lördags, förbannat trevligt men kräftorna lyckades ge mig en fruktansvärd huvudvärk dagen efter.. Kräk!! Eller kan det har varit så att det var nubben..? Nej, jag vet inte, skallebank hade jag så det hette duga iallafall.





Allas vår kära Zlatan har dessutom bytt klubb också, Milan blev det. Har väl aldrig varit nåt fan av dom, men va fan man kan väl bli. Eller?








FRIDENS...




Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela