En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

Sommarvärme!

Publicerad 2012-05-27 21:42:26 i Allmänt

Frida tyckte visst att jag var lite dålig på att uppdatera, så tyckte nog att det var dags för en lite uppdatering.
Sedan sist jag skrev har det nog hänt en del.. Var ju som sagt ett tag sen. Umgåtts med treeeeevligt folk, bakat, varit ledig hägt i lundby, dansuppvisning, varit sjuk, ja lite smått och gott.
Förra veckan var det dags för den årliga dansuppvisningen på parkteatern där Julia medverkar. Blir alltid lika glad när jag går på den och bli samtidigt lika imponerad av alla skickliga dansare. Efter uppvisningens slut följde jag med J och M hem för lite kex, ost och vin.




Var ju sen ledig på fredagen, lovely så då blev det en njuuuutbar frukost på Brogrens tillsammans med Linda och Thyra.



Det vackra och otroliga vädret kom hit och har njutit massssssssor. Blev dock sjuk och i början av denna veckan var det en pina. Så juuukt ont i halsen så jag ville helst gråta varje gång jag var tvungen att svälja, noll röst att prata med och irriterande ögon. Bläääää.
Trodde helt klart att jag hade nåt skit i halsen så var till vårdcentralen för halsprov, men icke. Som vanligt. Begav mig då vidare på förläsning på min tidiga dag. 13-16.30. Efter det var jag heeeelt sänkt.
Kämpade mig igenom ons, tors men pallade sen inte mer. Gick hem lite tidigare i tors, orkade heller inte vara med på sommarfesten på kvällen och var sen hemma i fredags. Det behövdes..
Vaknade sen upp igår och poff, halsen är så gott som bra.. Vad hände? Men jag är nööjd att över en veckas värk var borta.
Mamma kom hit igår för att följa eurovisionfinalen. Kom redan vid halv fem och vi njöt i flera timmar på balkongen med bubbel och tilltugg och sen också hemmagjord pizza innan finalen började.
Och vilken final sen då.........
Loreen vinnare och sverige annordnar finalen nästa år. Gött!


Dagen idag har även den varit underbar.
Startade med att fira morsdag ute vid ässundet och åt världens godaste räksmörgås, satte oss sen på en filt vid vattnet och bara njöt. Åkte hem och satte oss i parken och tog en glass. Skapligt bränd och fin nu. Men som sagt, röd är ju också en färg :)
Avslutade sen kvällen tillsammans med Frida. Mysigt!



I veckan ska det visst inte bli lika fint väder som det nu har varit ett tag.. Böööhö, man blir fort bortskämd med detta fantastiska sommarväder.
Och att jag dessutom mått piss denna vecka gör det ju inte bättre..


Jaja, nya tag imorgon....


Jobb, utbildning, föreläsningar, ja jag vet inte allt..

Publicerad 2012-05-08 21:51:25 i Allmänt


Blev en mysig lunch tillsammans med Madde och Lisa i lördags med en efterföljande shoppingtur. Jag hade inga som helst tankar på att inhandla något, hmm kom hem med nya gardiner, 3 nya kläderplagg och två solbrillor.
Ja hej, jag skulle inte handla nåt.. Men brukar ju vara då man hittar saker konstigt nog.


Madde med sina gosiga bebismage!


Fina Lisa.

Efter shoppingturen var det bara hem och svira om innan jag och Marie begav oss till Carina.
Haha hon hade ingen aning att vi skulle komma och undra varför vi var ute och cykla?
Vi dundrade in med vin och snacks för att inviga hennes nya balkongmöbler. Hela kvällen/natten spenderade vi på den inglasade balkongen med mycket prat och ofantligt mycket skratt. Har en förmåga att bli så när vi umgås. :)
Vid 02 bestämde vi oss för att cykla hemåt... Men när jag kommer ut till cykeln set jag att det är punka på framhjulet.. Heja! Precis vad jag behövde kl 2 på natten. Tur jag inte hade längre hem.
Tänkte att jag ändå skulle vara duktig och sätta på lyset.. Nej då, baklyset funkade inte.. Nehe.. Nej och inte framlyset heller.. Återigen heja mig.
Nu är dock cykeln fixat och jag har lyse igen.






Avslutade helgen med att åka ut till mamma tillsammans med Linda, Chrille och Thyra. Fika och sol stod på schemat. Kvällen bjöd inte på så mycket roligare än tvättning.

Veckan har startat intensivt.
Igår ringde klockan 04.30......... Infann mig på jobbet straxt efter sex. Igentligen jobb fram till 18 men kl 17 började det en föreläsning på SCB så begav mig dit och den höll på till klockan 20. Behöver jag säga att jag var trött när jag kom hem.
Även dagen idag startade 04.30, öppning och jobb fram till 8.15 för att sedan åter cykla upp på stan och gå på kurs. Pedagogisk dokumentation fram till 12. slutar ju vanligtvis 13.00 så var ju ingen idé att åka tillbaka. Hem och lämna cykeln och handling med mamma. Marieberg, Maxi,Ö&B och blomsterlandet..
Imorgon väntar utbildning direkt på morgonen.. 8.30-12 och därefter tillbaka till jobbet för jobb fram till 17.30..
Effektivitet vill jag kalla det.
Avslutar iallafall morgondagen med att träffa Frida!

Valborg!

Publicerad 2012-05-01 22:39:59 i Allmänt


Ja, vad har hänt här sen sist då.. ?
Har blivit jobb som vanligt, och i fredags avslutade jag veckan med en mysig kväll tillsammans med syster.
Slutade tidigt så vi åkte och handlade inför kvällens matlagning för att sedan tillsammans laga mat och prata hela kvällen (natten) lång. Alltid lika trevligt!
Vaknade upp med joordens huvudvärk på lördagen, aldrig haft så ont, kunde knappt ta mig från sängen och till soffan. Huvudet sprängde och jag ville helst bara spy. Hela jag skakade. Tvingade i mig kaffe och en treo, det brukar kunna hjälpa. Och visst gjorde det de även denna gång. 45 min senare var det som bortblåst, skumt!

I söndags åkte jag till pappa och gjorde det fint. Mamma, Linda och Thyra var också med.
Träffade sen Frida och det blev ett skönt söndagshäng.




Igår var det ju valborg. Överskattad dag på ett sätt men firades ändå tillsammans med familjen hemma hos mamma.
Jobbade som vanligt men det var extremt lite barn och kunde dessutom gå tidigare. Hem och gjorde mig iordning innan vi for till lundby för grill och trevligheter.
Gick även till brasan vid lundbykullen för att återuppleva gamla minnen som liten, mysigt!

Potatissnurror, grillat kött, grillade champinjoner, grillad tomat och sallad. Inga som helst fel.

Vaknade upp till en helt fantastisk dag idag. Efter frukost gick jag över till Frida och njöt på hennes balkong. Jösses, varmt, och bar gött. Lite sådär smått röd nu vill jag lova.



Känns som söndag idag, men icke. Onsdag imorn redan och snart helg igen. Dom här klämdagarna gör sitt. Skööööönt. Imorn blir det jobb till straxt efter ett och sen ipadutbildning hela eftermiddagen. Kul att både Lisa och Frida ska dit.


Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela