En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

Fest, fest, fest!

Publicerad 2012-09-21 22:21:15 i Allmänt

Förra helgens fest var grymt rolig. Syrran firades igen och denna gång med vänner, självklart var även jag och Linda bjudna på denna tillställning.
Vi höll till hemma hos mamma och kunde sitta ute hela kvällen/natten tack vare gasolvärmaren.
Kvällen bjöd på sjukt god mat, dryck, lekar och galet mycket skratt. Att sitta tillsammans med en australienare kan vara lärorikt men framför allt ruskigt roligt. Jag skrattar bara jag tänker på det.
Lekar är alltid kul på fester tycker jag, jucka upp en korv i munnen, suga av chokladen på en dumleklubba, spruta en flaska full med vatten, frågesport och spika ner en spik på minst slag UTAN att den viker sig.
Jag vann såklart!? suga av chokladen på klubban och spruta flaska full med vatten med hjälp av en spruta. Inkasserade ett par nya gosetofflor. Tackar för det!
Frågesporten var jag en, EN enda fråga från vinst och spiken satt där den skulle men ändå inte bäst.
Här följer några bilder, mobilen dog dock i början på kvällen så efter laddning hann jag med ett fåtal bilder.
 
En grym kväll som avslutades seent men såå värt!

Möhippa, eller var det hömippa?

Publicerad 2012-09-20 20:37:18 i Allmänt

Då ska jag försöka ta mig an att skriva lite om möhippan för Lisa.
Dagen började redan vid 8.30 då vi befann oss vid tybblelundshallen för att invänta Lisa som under tiden blev kidnappad och därefter anlände till oss, ett försök till att lura henne att vi skulle in i hallen och friidrotta lite (vilken var hennes skräck).
Meeeen det skulle vi ju inte, vidare mor Stråssa för paintball. Och vilken bana sen, vi höll på att skita på oss innan vi ens hade börjat men ruskigt kul var det.
Därefter väntade lunch och bubbel innan avfärd mot buggkursen där framförallt Lisa briljerade.
Sen blev det duch och fix för att sedan avnjuta en god middag hos Lena följt med lekar, frågor och uppdrag. Vi avslutade kvällen med en utgång till harrys. 
Dagen efter var mindre kul, huvudet värkte, mitt knä var blått och svullet och jag hade ont i mer eller mindre hela kroppen. Men vad gör det?
Nu inväntar vi bara dagen med stort D.
 
En bild säger mer än tusen ord!

Trött tjej!

Publicerad 2012-09-11 21:30:46 i Allmänt

Ja ni äntligen vågar jag skriva här utan att på nåt sätt försäga sig.
I lördags ägde möhippan för min älskade lilla Lisa rum. Hade sett fram emot det något enormt och det var grymt kul. Mycket skratt, dans och även tårar. Tänk att du ska gifta dig. Jag blir rörd bara av tanken.
 
Min ork har verkligen inte varit på topp de senaste dagarna och att börja dessa tidiga mornar(6.15) tar verkligen musten ut mig. Så efter två sådana dagar ser jag fram emot att börja kl 9.00 imorgon.
 
En uppdatering kommer snart upp om hur själva möhippan var, nu orkar jag inte med det. Intar sängen istället.
 
 
Godnatt!!!
 

Födelsedag!

Publicerad 2012-09-02 19:47:06 i Allmänt


Ja nej men veckan i övrigt har väl inte innehållit så mycket.
Har ju som sagt varit och hälsat på Madde och sedan i tisdags blev det till att fira Chrille som fyllde hela 27 jordsnurr. Grattis! Där bjöds det på gooood smörgåstårta. Blev proppmätt!
I fredags efter jobbet blev det hem och direkt vidare för handling, Jenny kom över och vi käkade lite gott och sedan fixade vi ihop en sköön spellista inför 40 års festen.
Provade då en ny förrätt med haloumi doppad i ett vispat ägg och sedan rullad i nötter. Stekt på svag värme. Aaaah vad gott det blev. La det också på ruccolabädd ringlat med balsamico. kan jag varmt rekomendera om man gilla haloumi.
Bjöds sedan på kycklingfajitas. Inga fel det heller.
 
Igår blev det en tur till kumla outlet med Linda och Thyra, därefter åkte vi hem till Kusin och Jossan för att hälsa på och se allt fint de gjort i huset.Trevligt.
Avslutade med en god fika hemma hos Linda.


Nu väntar häng i soffan och solsidan.
Snart ny jobbvecka och imorgon är det en ny ipadutbildning jag ska på. Kul!
 
 

Välkommen Agnes!

Publicerad 2012-09-02 14:01:25 i Allmänt

Vår lilla Madde och Marcus har fått sin lilla tjej. Förra torsdagen anlände lilla Agnes och i onsdags var jag och Lisa där för att besöka det lilla underverket. Och ja, jag behöver inte säga så mycket.Himmel vad liten och söt.
 
 

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela