En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

Helg, underbara helg.

Publicerad 2012-03-24 19:26:14 i Allmänt

Efterlängtad helg...
Hängde med ut till lundby idag med Linda och har suttit i solen och mest druckit kaffe. Härligt!



Grodan med en ordentlig bula i pannan..

Torsdagens trevligheter med systrarna


Igår var jag dessutom hem till linda efter jobbet.
Mös med pizza och lite vin. Thyra smakade för första gången pizza, såg ut som att hon tyckte det var rätt okej.
Mosters lilla korv!



Rubrik?

Publicerad 2012-03-21 21:01:21 i Allmänt

Sist jag fick ner nåt här var en vecka sen.. Hmm, trögt går det.
Kände att det var nåt på gång i början på förra veckan, och jo då, en förkylning utan dess like, MEN i endast 2 dar, jag tackar för att det passerade snabbt. Torsdagen spenderade jag hängandes i soffan tillsammans med Lisa, som även hon var bra risig. Vi satt mest och tyckte synd om oss själva, kollade i gamla, gamla skolkataloger, pratade, åt florr och hade det allmänt skönt. Fredagen var välkommen och det bästa var att jag hade min tidiga fredag. Kunde dessutom kompa ut lite tidigare då vi hade lite barn. Fika med mamma och sen en lugn kväll.
Spenderade sedan lördagen med att fixa en del här hemma och sen hem till Frida. Gick och handlade inför kvällens tacokväll tillsammans med Lisa, Sabrin och Sofie. Gott och sååå trevligt.
Hemma runt tolv och hur skönt var det inte att kliva över gatan så var man hemma. Fint!
Veckan har rullat på som vanligt på jobbet, torsdag imorn redan, tyckte nyss det var måndag, snart fredag igen.
Kära mamma fyllde förresten igår, det firade vi med blommor. Mer firande blir det nästa fredag.


Vilket fantastiskt vårväder det har varit idag. Spenderat förmiddagen i skogen, underbart! Eftermiddagen blev även det ute. Älskar den här tiden. Mkt ute, värme, sol, fågelkvitter...Inte konstigt att man blir på bra humör.

Heeeeej!

Det där med ordning?

Publicerad 2012-03-14 20:28:16 i Allmänt

Nu börjar det väl ändå bli en aaaaning ordning här hemma, men långt ifrån klart.
I fredags var Madde här och tillbringade kvällen tillsammans med mig. Baguette och räkor förtärdes och jösses så gott det var. Mums! Kollade på the voice och hängde i soffan. Trevligt.
Madde har nu också gått ut med sin graviditet, så mysigt med en liten miniMadde♥.
Lördagen bjöd på en dag fylld med fix här hemma. Sov ut efter tidiga och trötta mornar plus låååånga dagar och sen kvällar. Därefter kom mamma och linda förbi för att hjälpa mig. Hade dessutom inhandlat massa gott till kvällen då det vankades melodifestivlenfinal här.
Fler än jag som tyckte att Loreen var den absolut bästa?

I söndags blev det en skön promenad för att hälsa på morfar med Linda och Thyra. Härligt att få se han igen. När jag kom hem tittade Marie förbi med en fin orkidé och lite kakor. Alltid så snäll!
Lång dag på jobbet i måndags som vanligt, men var ändå på bra humör när jag åkte hem.
Skönt väder, fåglarna kvittrade och doftade grill. Gårdagen startade tidigt, tidigt.. 04.45 ringde min klockan, mänskligt? Nej!
Öppnade, men var bara på jobbet fram till 8 och begav mig sedan upp på stan för kurs fram till tolv. Slutade då och gick och lunchade med mamma. Mysigt!

Skulle ha haft extra APT ikväll men för många som ej kunde och flera sjuka så får bli en annan dag. Men va ändå inte hemma förens efter 18. Fixat med tvätt sen igår och håller på att tvätta för fullt nu med.
Precis ätit varma mackor som jag gjorde i smöråsgrillen som jag fick av faster och kusin i födelsedagspresent. Gott blev det.

Slötittar lite på mästerkocken och känner mig inte helt hundra. Nej nej nej!

  

Tuffaste grodan!

Inflytt!

Publicerad 2012-03-08 23:03:57 i Allmänt

Lite dålig uppdatering här men har haft en del att stå i den sista tiden.. Det här med flytt tar sin lilla tid skulle jag vilja säga.
Ser ut som ett helvete här, men det får allt ta sin tid.. Denna vecka har gått åt mest till jobb, kurs och föreläsning. Inte varit hemma före 20.00 en enda dag denna vecka. Först idag kom jag hem straxt efter 16, så har hunnit med lite idag. Men myyyyyycket kvar.

Imorgon slutar jag kl 4 och då blir det snabbt hem för lite småfix och sen kommer Madde, ser jag fram emot!

Mer uppdatering kommer en annan dag, nu väntar sängen.

Godnatt!!!

1 Mars och rena våren.

Publicerad 2012-03-01 18:33:13 i Allmänt

Vilka underbara dagar det har varit den här veckan. Jag bara längtar efter vår och sommar.
Ute både fm och em på jobbet, det är ju ljust så lääääänge. Aaah!

Smet för övrigt iväg en halvtimme från jobbet igår, skrev kontrakt och hämtade nycklarna till lägenheten. NU ÄR DEN MIN!
Stängde på jobbet igår men hann ändå med att åka och välja ut färg (eftersom målaren redan hade en tid som idag och måla i lägenheten då jag ska få målat i kök och hall, jo jag tackar), köra ett lass till lägenheten och sen också inhandla tv.
Vad hade jag gjort utan mamma och Linda. Er hjälp är oslagbar. En feeeeeeet kväll kommer det bjudas på inom kort i MIN lägenhet.
En hel del samtal har ringts idag och allt är nu i stort sett fixat i telefonväg. Imorn jobbar jag också stängning men ska ändå köra några lass till lägenheten. På lördag går det stora lasset. Ska hämta soffan och ska även köra de stora möblerna härifrån. Tack Mange!

Nu ska jag fortsätta packa...

Heeeeeeej på er!



Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela