En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

God morgon?

Publicerad 2012-10-31 08:50:11 i

Ja god morgon på er!
Igår somnade jag redan klockan tio, har sovmorgon idag fram till 9.30 så har sovit många sköna timmar. Borde med andra ord vara utvilad, men kg vettifan. För det första borstade jag tänderna redan innan jag ätit frukost och när jv sen satte mig i soffan för att njuta en god frukost tycker jag att kaffet inte smakar som det ska, lite väl blaskigt. Hmm konstigt, insåg då att jag bara hällt i vatten och glömt bytt filter från igår. Alltså rann vattnet ner i det kaffefilter med kaffe från igår. Gott! Nja!

Hoppas att dagen fortsätter lite mer som jag vill.
Arbetsdag till klockan 18 och därefter ska jag träffa Lisa, Lisa och Frida för lite mat.

Hade ju för övrigt studiedag i måndags, ok dag som innehöll mycket regn, prat och fix men också trevligheter under kvällen!

Solsidan och Hellenius hörna!

Publicerad 2012-10-28 21:01:22 i

Jaha, återigen en helg på väg att ta slut. Hoppas dock på en hyffsat lugn vecka då det är höstlov. Vi startar dock måndagen med studiedag, då vi ska hålla till i Conventum. Dagen avslutas sedan hos Jenny med fastrarna och kusiner. Kul!
Har idag fixat med lite grejer här hemma, skön hemmadag som nu har avslutats med ett avsnitt solsidan. Haha idag var det lite kul, och sen även hellenius hörna.

Förresten, såg ni serien "torka aldrig tårar utan handskar"? Fyfan vad gripande den var, många tårar fälldes. Har ni inte sett den så gör det.

Snart väntar sängen!
Godnatt!

Smygstart!

Publicerad 2012-10-28 12:38:45 i

Var bara så sugen på detta igår så jag kunde inte hålla mig längre.
Pepparkakor och mögelost! Aaaahhm!

Ladies night!

Publicerad 2012-10-27 21:00:03 i

Ja då har vi återigen besökt ladies night.
Vi startade kvällen eller ja, eftermiddagen på indigo. Såklart! Sjukt gott och trevligt. Framåt halv nio blev det dags att gå mot Conventum, köpte lite gott att dricka och intog våra platser. En bra kväll, men måste ändå erkänna att det går lite nedåt om man jämför med första gången jag gick. Dock gjorde uggla det han skulle och Andreas Johnssons framförande av glorious var lika magiskt som förra året.
Vi avrundade sedan kvällen på indigo igen..;)

Idag har jag shoppat en del på Ikea, kul. Har sedan blivit en lugn kväll med mat och soffhäng. Tänt alla ljus i hela lägenheten, sjukt mysigt.
Har precis haft en ganska rolig sms konversation med Frida. Haha!
Nu ska jag fortsätta kolla på " så mycket bättre", med ingen mindre än Daaaarin!

Myskväll!

Publicerad 2012-10-25 20:38:55 i

Igår blev det en mysig kväll tillsammans med Lisa, även Frida tittade in en stund.
Slutade klockan sex och cyklade sen till plantagen för att inhandla blomma till en på jobbet. Straxt efter jag kom hem tittade Lisa in med vin, choklad och nötter. Olala!
Vi hade en hel del att prata om, självklart allt om bröllopet och diverse saker.
Och du fina fina Lisa, du är helt underbar som den du är. Kom ihåg det!

Födelsedagskalas!

Publicerad 2012-10-22 19:58:56 i

Förra veckan blev det firande av de tre i efterskott. Julia, Ida och Magnus. Med en lite lättare förtäring och ruskigt goda tårtor. Blev inte så lång visit för min del med tanke på att jag jobbade fram till 18.00 men trevligt var det ändå.


Kolla förresten in hur snygga jag och Pernilla var på jobbet i torsdags. Haha höll på att skratta ihjäl mig när hon klev in.

Inspelning av låt!

Publicerad 2012-10-21 14:19:20 i

Ja ett litet inlägg om inspelningen av låten till Lisa och Dennis bröllop.
Redan i slutet på augusti tror jag det var så bestämde vi oss för att tillsammans skriva en låt till bröllopet (jag, Claesson, Fia och Madde).
Sen veckan innan bröllopet lyckades vi också att spela in denna på skiva. Tyvärr hade inte Fia möjlighet att komma till stan men vi klarade detta bra!? ändå. Haha, grymt roligt var det i alla fall.
Vi träffades sen hemma hos Madde för att få till någon slags koreografi. Haha! Trevlig dag även det och hann även mysa en hel del med fina lilla Agnes.

Låten är nu framförd och lämnad till Lisa. Nu har hon något att lyssna på om dagarna!

God morgon!

Publicerad 2012-10-20 12:21:24 i

Eller god middag kanske man ska säga. I regnets tecken, helvete vad det ska regna jämt, lite blå himmel och sol skulle inte göra nåt.
Vaknade tidigt imorse, somnade redan vid 22.15 igår, sjuk huvudvärk som började redan efter lunch på jobbet och blev bara värre och värre så jag bara längtade efter sängen. Skönt att den verkar borta nu iallafall.
Slog till på att göra Scones till frukost idag, mums det var länge sen. Nu ska jag försöka ta tag i lite städning.

Lisa ♥ Dennis

Publicerad 2012-10-18 20:09:07 i Allmänt

 
Jaha mina vänner, då ska jag försöka att sammanfatta lördagens bröllop mellan min fina vän Lisa och hennes kära Dennis.
Inget hade kunnat bli bättre, stunden i kyrkan kan ha vart det mest känslomässiga, i positiv bemärkelse, jag varit med om. Jag började gråta så fort Lisa klev in i kyrkan. Att vandra fram med sin pappa och sedan bli "överlämnad", det är ju liksom så det ska vara.
Middagen fortsatte sedan på lanna lodge, och vilken middag sen. Det var ljuvligt god mat, underbara tal och självklart fälldes det många tårar även där. Speciellt under pappa Mats kärleksfulla och enormt genomtänkta tal, det var grym underhållning och musik. Festen fortsatte sedan en trappa ner med en hel del dans och en massa glädje.
Vi avrundade framåt natten och jag var hemma någon gång efter 03.
En toppendag man kan sammanfatta med ordet KÄRLEK. Den kärlek dom utstrålar till varandra har sällan skådats och jag är enormt tacksam att ha fått vara med och dela denna dag tillsammans med Lisa och Dennis.
 
 
 
 
 
 
Så återigen, stooort tack för en superhärlig dag!
Jag vet att det här kan bara bli bättre.

Jag lever fortfarande i ett glatt rus....

Publicerad 2012-10-14 21:26:45 i

efter gårdagens fantastiska bröllop. Det var en dag fylld med kärlek, värme, tårar och skratt. Jag skriver ett inlägg senare om dagen och kvällen, nu är jag alldeles för trött för det. Kom precis hem från en jobbarkompis som haft visning för oriflame. Blev lite inhandlat, kul! Ska kolla på tv4play och solsidan innan jag slår igen ögonen.
Tidig morgon imorn! 5.00 ringer klockan.

Kort kort kort..

Publicerad 2012-10-09 22:14:00 i

Satt häromdan och sorterade framkallade bilder som ännu inte satts in i album. Äntligen tog jag tag i det och satte in ALLA bilder. Det tog sina timmar.

Nu blir det sängen, imorgon väntar skyddsombudsutbildning, (och där rök min sovmorgon IGEN).
Godnatt!

Återupptagning av bloggen.

Publicerad 2012-10-07 13:10:16 i Allmänt

Madde hade skrivit en kommentar och tyckte jag bloggade lite allt för sällan..
Ja, det har inte blivit så mycket av det. har tänkt ändra utseendet för tycker det har varit lite trist och alldeles för länge och sen har det bara inte blivit så.
Men nu så nu ska jag allt försöka mig på att slänga in lite inlägg då och då.
 
Så, ja vad har hänt den senaste tiden då?
Kan ju till en början meddela att klänningen till Lisas bröllop till helgen är hittad. Så skönt! Under samma runda på stan hittade jag också skorna. Så nu ska väl allt så gott som vara klart, sista kollen nu i veckan..
Alltså, hur sjukt är det inte att den stora dagen snart är här? Kommer ihåg dagen som igår då hon berättade att
2012 i oktober ska vi gifta oss..
Har varit hemma hos Ellen och umgåtts med henne och barnen över fika och timmar av prat.
Firande av Monas födelsedag och examen, grymt härligt att ses igen, har en förmåga av att gå ett tag mellan gångerna men när vi väl ses så är det som att det var igår.
God mat och dryck ihop med trevligt sällskap och prat gjorde kvällen super.
Har också spenderat en del tid med syster. Hämtat grodan på förskolan, spenderat tid ihop på stan och mat hemma hos dom, tack för att ni tar hand om mig ibland!
Har också varit en sväng i fjugesta för att kolla på innebandy. Ja det är en riktigt jävla håla, nästan lite humoristiskt att kolla runt där. Inser då att jag är en riktigt stadsmänniska.
 
Julia och Ida har också hunnit bli 1 år äldre, Julia är numer 12 år och Ida 7 år. Ojoj, vad hände med som åren?
Har spenderat ett par grymt fullspäckade veckor på jobbet med mycket barn, apt, föräldramöten, övriga möten m.m.
Känns som att det är allt detta som gjorde att min helg inte blev riktigt som jag hade tänkt mig. Fredagen blev bra då jag spenderade den med Emma på clarion, mysigt.
Blev sen en tidig kväll då ögonen inte orkade speciellt mycket. Vaknade sen upp igår med en huvudvärk från helvetet. Pallade inte att ta mig upp ur sängen och när jag väl lyckades med det så gjorde jag ett tappert försök till att sätta på kaffe utan att kräkas. Huvudet värkte så in i..... så jag blev sjukt illamående.
Jag spenderade sen dagen i soffan, sjukt ont, trött och mör i kroppen. Vad var det, jag menare efter ett glas rött ska man inte må sådär.
Var jag totalt slut?
Det var aptrist då det på kvällen vankades fest hos Frida och jag var riktigt taggad men fanns inte en chans att jag orkade. Gick och la mig kl 22 och sov sen fram till 09.00. Så behövligt och idag är huvudvärken som bortblåst. Tack och lov!
 
 
 

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela