En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

Långhelgen som var.... Mycket sköööön!

Publicerad 2009-05-26 18:25:37 i Allmänt



Hur hade vi det på västkusten nu då.? Ska väl ta att få ner något om dagarna där.
Åkte ju som sagt efter jobbet i onsdags, jag hade ju självklart åkt på stängning eftersom det var personal borta Yes!!
Men var tomt på barn ganska tidigt med tanke på att det var dag innan röd dag så då slutade ju folket lite tidigare. Så vi kom iväg runt sex och då hade vi även ätit på mc donalds.

Resan ner gick bra och smärtfritt. Var framme runt halv tio så gick bättre än väntat.
Blev ost,kex och vin när vi kom fram. Åh vad härligt att vara där igen. Älskart!
Satt och bubblade ett tag innan vi intog sängläge runt halv två.

Torsdagen var ok väder så det blev en massa fix ute, ja finare blev det vill jag lova. Fredagen var det pissväder så vi bestämde oss för en tripp in till Grebbestad. Men var blöta och frusna så blev mest inhandlning av rääääääkor och krabbklor för att sedan fara tillbaka till stugan för lite slapp.

Lördagen-kanonväder.Solning, glass ute på klipporna och kolla båtar. Det kallar jag för avkoppling. Några "idioter" badade, medans jag mamma och Magnus kollade på :)
Ännu mera sol, plock och drink innan det var dags för grillning.

En mycket bra helg.
Jag vill bara tillbaka, jag älskar att vara där nere, sitta vid havet, dricka vin, grilla, kolla båtar,åka in till grebbestad, strömstad, kolla in norrmän (eller?) slappa och allt som hör till.
Det med att skita på utedass och tvätta sig i en balja där man precis får plats med fötterna kallar jag charm. Ja, låter kanske dumt men det är så det ska vara när man är där nere. Man uppskattar det fan så mycket mer när man kommer hem. Jag älskar atmosfären, lukten och fridfullheten av att sitta på klipporna vid havet. "That´s my place in heaven"

Fan vad klyschigt (eller hur man stavar till det) det låter, men det är verkligen så, och jag vet att fler håller med mig. Snart är vi tillbaka.

Att Julia och Ida är med gör allt mycket mysigare också, att vakna till deras tassande in i rummet och att dom sliter av en täcket eller att dom kryper ner och säger/skriker "NU ÄR DET DAGS ATT VAKNA". Ja det är mysigt!

Nu har jag skrivit så himla mycket att jag inte pallar att lägga in en massa bilder också. De kommer i ett inlägg försig.

Tack för mig!





Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2009-06-01 13:35:22

Du har alltså varit på västkusten men inte kommit och hälsat på mig i varberg? DÅLIGT! :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela