En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

Kräftor!

Publicerad 2012-08-25 20:18:26 i Allmänt

Efter jobbet igår blev det bara hem och byta om, packa och sen vidare hem till Mamma. Vi hade bestämt att jag skulle sova över där, äta kräftor och ha lite mys. Blev en mycket trevlig kväll.
Hann sitta ute och njuta av solen en stund innan ovädret smög sig på. Gick då in och avnjöt lite förtugg och sedan kräftor. Vi kollade gamla bilder och hittade även ett brev jag skrev till pappa första gången han befann sig på nyhyttan.
Det kändes i hjärtat och jag blev ledsen.
 
Vaknade upp imorse till en underbar frukost med baguette, yoghurt, hallon och kaffe. Mumma!
Vädret var inte helt ok men vi bestämde oss i alla fall för att åka till Nora och kika lite på noramarken.
Foto: Besöker noramarken och avnjuter självklart en glass! http://instagr.am/p/OwOp2buvI-/
 
 

Trötthet och saknad!

Publicerad 2012-08-23 20:34:04 i Allmänt

Ja, nu känns det verkligen att jobbet har dragit igång på allvar, jag är sjukt trött på kvällarna och hinner knappt lägga mig i sängen förens jag sover. 
Har dessutom tagit mig igenom en rejäl dunderförkylning där jag inte är helt ok från än.
Vi har dessutom haft 2 mastiga studiedagar på självklart dom finaste och varmaste dagarna sommaren bjudit på och vad gjorde vi? Jo vi satt inne första dagen till klockan 19 och andra dagen till 16. Fan vad bra tajming.
 
Blev för övrigt en lugn helg där jag gjorde mitt bästa med att friskna till. Hade en rejäl dipp på lördagen då jag helst ville sova bort den.
Fy vad saknaden kommer över en ibland.
 
 
 

Stockholm!

Publicerad 2012-08-19 21:30:00 i Allmänt

Första veckan efter semestern gick faktiskt över förväntan. Blev mindre barn än tänkt så det var verkligen en lugn start. Skönt att komma igång lite lago fort.
Jag och mamma bestämde oss så sent som på torsdagen att vi skulle ta oss en till stockholm redan på fredagen och sedan spendera helgen där.
Jag slutade tidigt men kunde kompa ut redan efter lunch.
Tåget mot stockholm rullade redan klockan 12.46. När vi sedan anlände till stockholm central hade vi inte speciellt bråttom så vi bestämde oss för att ta en öl där och bara njuta och kolla på folk..
 
Därefter begav vi oss mot hotell-scandic malmen där vi skulle spendera våra två nätter. Upp på rummet för lite fix och ett glas vin innan vi begav oss mot gamla stan där vi hade bestämt oss för att intaga kvällens mat. Hittade ett mysigt ställe där vi också kunde sitta ute. Vädret var bra och vi njöt för fullt.
Kvällen avslutade vi sedan i baren på hotellet. Runt tolv avrundade vi kvällen då jag började känns i ögonen att jag varit uppe sedan halv fem.
 
Vaknade sedan upp till strålande sol och vi avnjöt en underbar frukost innan vi begav oss ut på staden.
En underbar dag med lite shopping, vinpaus på hötorget där det är rena underhållning och sitta och titta på alla dessa fantastiska stånd, en runda i saluhallen-där vi också köpte med lite goda ostar till hotellet och sedan en träff med kusin. Vi möttes upp på hotellet där vi avnjöt en drink tillsammans, oerhört härligt att se henne efter det hon återigen gått igenom.
Sedan blev det upp på rummet, svida om och njuta av de sjukt goda ostarna vi tidigare köpt. Mums! Sedan begav vi oss ut på staden och denna gång stannade vi på söder där vi bodde, mysigt ställe med en sjukt god pastarätt.
Även denna kväll avslutade vi i hotellets bar med en god drink. Perfekt avslutning på en underbar helg! Sånt ska man helt klart göra oftare, bara kommma hemifrån och njuta lite extra. Mycket mysigt!
 
Hallå, kan någon förklara hur detta går ihop?
 
Avfärd hem på söndagen och vi var hemma runt 16. Hann hem för att se OS finalen i handbollen, trist att det inte gick hela vägen men vadå, grymt med silver..
 
 

Over!

Publicerad 2012-08-05 22:13:49 i Allmänt

Imorgon är det måndag och allvaret börjar IGEN.
Tycker inte att man hinner gå på semestern och så är man där igen.
Sista veckan nu har spenderats hemma och har hunnit med att vara en sväng på stan med Lisa i hopp om att hitta skor till Lisa inför bröllopet, det var inte det lättaste. Vi avslutade sedan med en lunch.
I onsdags träffade jag Lisa, Frida, Lisa, och Sofie för en mysig tacokväll här hemma.
Sen i torsdags var jag äntligen hemma hos Ellen för att titta på det lilla underverk som har anlänt. Mysig fika stund tillsammans med massa prat och en hel massa bebisgos.
På kvällen var det sedan dags för Fashion pack på strömpis där vi avnjöt en god ceasarsallad, rosevin, mojito och underhållning.Dom är riktigt bra dom där grabbarna, men vi alla höll med om att förra året var stået vassare.
 
 
I fredags bestämde sig mamma och jag för att ta oss en tur till arboga och besöka dollarstore, lite som ÖoB. Tog det som en utflykt också. Vi avslutade dagen med Mc donalds, oj det var säkert ett halv år sedan jag åt, så det var faktiskt himla gott.
Igår lovades det ju fint väder så åkte ut till lundby för att njuta av solen där tillsammans med lite fika ihop med Linda och Thyra.
Var sedan tänkt att vara en hemmakväll, mamma kom senare under eftermiddagen och tog ett glas vin på balkongen innan jag följde henne till en kompis. Kom hem straxt efter sju och hade fått sms av syster där hon frågade om jag ville komma över och käka med dom. Oxfilé stod på menyn, och vilken middag sen. Ljuvligt!
En riktigt trevlig spontankväll (älskar sådana) med grym mat, gott vin och massa OS. Vi avslutade kvällen med att spela TP, jag förlorade ganska hårt, men kul är det.
Var hemma ganska sent så sov lääääänge imorse och idag har det inte blivit mycket gjort, har varit ganska mycket tittande på OS och har också suttit ute och läst en stund.
Jag suger ut det sista ur semestern.
 
Det har trots vädret varit fem sköna veckor där jag kunnat koppla bort jobbet riktigt bra. Jag är som sagt riktigt bitter på det svenska vädret och det skulle inte förvåna mig om sommaren kommer lagom NU när jag börjar jobba igen, bra tajmat att inte åka utomlands för första gången på sju!? år. Grrr!
Har ändå haft det fantastiskt på västkusten, med ett par dagar riktigt bra väder, umgåtts med många vänner och arbetskamrater så jag ska väl inte gnälla allt för mycket.
 
Nu gäller det bara att komma i säng i hyffsad tid och orka ta sig upp imorgon. Har nog int somnat innan halv ett någon dag, så vi får väl se hur det går. Börjar klockan 9 imorgon så det är skönt.
 
Ska nog krypa ner i sängen och fortsätta kika på OS där, tycker det är bra kul med friidrott..
 
Godnatt!

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela