En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

?

Publicerad 2010-08-25 18:53:54 i Allmänt

Sluta blogga helt?
Starta upp ny och fräsch med kanske annat innehåll?

Hmm, nja..

Funderar...

Solsidan!

Publicerad 2010-08-20 22:08:45 i Allmänt

Fredag och visst känns det att man har börjat jobba...
Jisses vad trött jag är om kvällarna. Nattuggla som jag är annars, men faaaen inte när jag jobbar, hinner knappt lägga mig ner så sover jag. Tv och lampa på för fullt när jag vaknar X antal timmar senare.
Har varit hemma en vecka men känns som det var år och dar sen man var där.
Idag har det blivit lugnt, hemma straxt efter fyra efter en bra dag på jobbet. Mina fina ungar.. Lagade lite mat och har kollat på en drös med avsnitt av solsidan. Tog en paus nu och skrev lite här, men ska fortsätta kolla. Haha jag skrattar ihjäl mig. Ove Sundberg är bara föööör mkt:) !!!!




Hoppas ni alla har en trevlig fredagkväll.
Förhoppningsvis 2 dagars ledigt innan det är dags igen.






Imorn kommer kungen hit till lilla Örebro!



Cypern-Fig Tree Bay 2010

Publicerad 2010-08-19 18:55:06 i Allmänt

Dags att ge sig på ett inlägg från de två veckorna i cypern..

Åkte ju som sagt torsdagen den 29 juli upp till stockholm, arlanda. Vår kära kusinvitamin Daniel ställde upp och körde oss upp. Framme vid två, halv tre på natten tror jag hon var..
Planet skulle lyfta 6.00, skaplig tid att sitta på arlanda och hänga. Lite segt men det gick hyffsat fort ändå. Frukost fick det bli innan vi åkte med tanke på att vi inte tog nån mat på planet.
Kaffe och en torr ciabatta för oss alla plus en yoggi och en juice för den nätta summan på 750 kr. Det var sjuuuukt. Jag skratta så jag satte den torra smörgåsen i halsen.. haha!!

Linda tyckte också att det var ganska kul... Haha Ida tuggade och tuggade och tuggade och tuggade. Sa jag att den var torr? 750 spänn.. Haha ett skämt!

Väl på planet så började man känna att tröttheten steg sig på. Jösses vad obekvämt det är att försöka sova på plan. Min skönaste ställning jag sov på var att jag la armarna på bordet och huvudet mot stolen framför mig. Just snygg ställning. Men med tanke på att vi satt absolut längst bak med de 2 enda fungerande toaletterna så var det ett förbannat spring plus toaspolningen skrämde skiten ur mig varje gång jag lyckades somna.
Jaja, vad är en bal på slotten. Slumrade iallafall till ett par gånger och 10.20 svensk tid, 11.20 cypriotisk tid landade vi på larnaka flygplats.

Allt gick mycket smidigt, väskorna kom fort, och 45 min senare anlände vi till Nassucia Beach Hotell.
Oj, vilket ställe.
 
Bakom träden har vi stranden..


Dagarna såg ut som så att vi vaknade, käkade frukost som vi hade köpt till, upp på rummet att smörja, smörja och smörja lite till... Packa badväskan och sedan bege sig till beachen. Jag och Linda spenderade varje dag utom den dag mamma och Outi anlände. Va fan åker jag utomlands ska jag ligga på stranden, inte ligga och hänga vid en pool. Det kan jag göra hemma. Nej, jag vill ligga på en hyrd solstol med våra extremt äckliga handdukar(Efter en vecka kunde dom stå för sig själva. Fatta svett, sand, och saltvatten) och med parasoll, jag vill bli irriterad på all sand man har PRECIS överallt, jag vill trängas med alla andra när man måste vrida sin solstol 700 gånger med tanke på att solen ska hålla på och flytta sig hela tiden, jag vill gå upp till strandrest. och köpa mig en öl, jag vill ligga och plaska i havet. Jag bara älskar det.
  
  

Efter stranden blev det tillbaka till hotellet, en sjukt skön dusch(för ca 5 min) för lika snabbt så var man varm och klibbig igen. Efter dusch och fix satt vi en lååång stund på balkongen, tittade när solen började gick ner, drack rosé och öl. Mest njöt!
  

Efter det begav vi oss ner till J&M eller upp till Mamma och Outi för mer vin och sedan ge oss ut på staden för lite mat. God mat var det i stort sätt överallt. Inte mkt att klaga på.

   
  
   

Sen kvällar/nätter gjorde att vi somnade bums när vi kom i säng. Sov som en gud trotts ganska hårda sängar. AC:n gör sitt. Aaaah!

2 veckor går faktiskt ganska fort och vips så var vi hemma, vad hade man att göra hemma, nej usch tillbaka vill jag.. Men vardagen och jobb kallar och nu var man inne i det som aldrig förr.
Tack alla som medverkade till att jag hade 2 fantastiska veckor. Fler bilder finns att hitta på facebook men jag avslutar med ett par st till.
  
  
  











Idag skulle det ha varit din 23:e födelsedag!



Vardag och rutiner är livet, eller... Nja, kanske inte.

Publicerad 2010-08-17 19:29:12 i Allmänt

Ja och så var det ju det där med att få till ett inlägg om resan... Ja ska försöka fixa det. Men har en förmåga att ta ett jävla tag att få in alla bilder och så, men ja, nåt får det nog bli i alla fall.

Man är åter in i vardagen och det känns som man aldrig har varit därifrån.
Skumt igentligen. Har ju trotts allt varit borta 6 veckor. Inte ledig 6 v men borta från bergagård 6 veckor med tanke på att jag jobbade en vecka på sammanslagningen. 
Största ångesten i söndags och vi ska inte tala om vad jag hade mån morgon när kl ringde 5.00. Att öppna direkt efter en semester vore förbjudet. Jag var mer död än levande.
Inrumlandes på jobbet och det vällde in barn straxt efter 6.30. Here we go again....

Redan då kände jag mig "hemma"  och som att jag aldrig varit ledig. Sjukt!!

Som sagt 6.30 började jag och som alltid går vi till 18 varje mån. Ingen mjukstart här inte.
Var som tur va ganska lugnt med barn. 10 barn... Vilket jag tyckte räckte, men snart så, då har vi 19.... Gaaaaah!

Nytt schema har vi vilket betyder att jag inte slutar tidigt på tisdagar utan torsdagar. Ganska skönt att ha i slutet på veckan, jag klagar inte. Men gäller att ställa in sig, är ju van att få gå hem tidigt på tisdagar. Idag jobbade jag istället till 16.00.


Inte mkt gjort sen jag kom hem, men nu ska jag fixa käk! Imorgon blir det en aning sovmorgon. Börja 8.30.


Ha det gott folk, snart så kommer cyprusbilder...



FRIDENS!


I´m back!

Publicerad 2010-08-15 14:18:34 i Allmänt

Då var man tillbaka efter två underbara veckor i värmen...
Har haft det kanon och det känns mindre bra att vara hemma igen, men ja man kommer väl in i det ganska snabbt.
Imorgon är det visst dags att ge sig tillbaka till jobbet.. Ytterligare en semester till enda....... Fy vad fort det går.
Eva från jobbet ringde nyss och har gett mig en uppdatering om hur det ligger till.. Hej och hå. Känner att det kommer bli fullt ös minst sagt imorgon. Och inte nog med det, jag öppnar dessutom och går sedan till 18.. Jag längtar inte..

Uppdatering från semestern kommer senare.. Nu ska jag försöka få ordning på resten av packningen som jag inte packat upp än..





Ha det gott, igelkott!



FRIDENS!

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela