En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

Lugn vecka och firande..

Publicerad 2011-10-30 19:46:21 i Allmänt

Jag lägger nu en lugn vecka bakom mig och går raskt in i en ny, troligen med mer fart i.
Veckan har varit lugn med lite barn och bra mycket mys med barnen. Har även klarat av årets föräldramöte också, vilket känns skönt. Alltid skönt att lägga det bakom sig, det är mkt förberedelser och man ska vässa sig ordentligt och visa sig proffsig. (Är jag ju såklart vardagligen också, men ännu mer nu:) )
Gårdagen började annars på bästa sätt, fick vakna upp till att grodan tittar in och kommer och myser. Bästa!
Sen var det bara att sätta igång. Lördagen skulle bjuda på firande av Carina. Med start 13.30 och därefter följde en hel massa trevligheter vi hittat på för henne.
Wasa, skönhetskompaniet, pitchers, casa nostra-där vi åt kvällens middag. Mycket trevligt och gott sen olearys och sen även Harrys för vissa av oss. En heldag med start 13.30 och som sedan avslutade vid 02, hemma ca 03. Skönt då att kunna dra tillbaka klockan en timme..






Grattis världens bästa Carina!

Nakenbild!

Publicerad 2011-10-25 18:30:02 i Allmänt


Språknissen infann sig som sagt hos oss igår, är alltid lite jobbigt att bli granskad men gick bra.
För övrigt två lugna dagar som har passerat nu, idag kunde jag gå redan klockan ett och åkte hem till grodan min. Börjar bli en vana att mysa med henne på tisdagar. Inte mig emot alls. Dessutom behövde jag det allra mest idag.
Nu hade jag tänkt att jag skulle göra så mycket så, men orken infinner sig inte som jag vill. Somnade inte förens 01.30 inatt och börjar känna det nu, efter att jag dessutom gick upp 06.00 imorse. Jaja!

Imorgon väntar lång dag och sen försöka fixa det sista innan föräldramötet på torsdag. När sedan torsdagen är över kan jag andas ut. Helgen bjuder dessutom på trevligheter!


Hittade för övrigt det här fina kortet i lådan nyss. Det får mig att le en aning. Du prickade så rätt Carina!




Depparsläpp!

Publicerad 2011-10-23 18:59:57 i Allmänt

Har varit en skönt helg, men nu är redan söndagen här och jag har ingen som helst lust att ge mig upp imorgon.
Dessutom väntar en vecka med mycket, mycket jobb. Imorgon är det somvanligt jobb fram till 18.00 och då kommer även den här språknissen vi har hos oss. Då gäller det att vässa sig och visa sig från sin bästa sida.
Kommer dessutom behöva förbereda en hel del inför föräldramötet som äger rum på torsdag.


Idag har jag iallfall varit och hälsat på lilla morfar.
Efter det åkte vi ut till pappa. Tände lite ljus och kollade till det. Skönt att få komma dit efter gårdagens depparsläpp.



Snart väntar lite käk.

Hej på er!

Oktobertisdag.

Publicerad 2011-10-18 18:16:30 i Allmänt

Skönt med en lugn, men ändå trevlig helg. Hade dock tänkt att hinna med både det ena och det andra, men riktigt så blev det ju inte. Tänkte vara duktig och försöka skriva klart mina utvecklingssamtal, hmm för det första skrev jag ett av sju. Och för det andra skrev jag det igår kväll. Aja, va fan, finns fler dagar. 


Var förresten i lindesberg i helgen och kikade på innebandy. Träffade där kusin Marie, trevligt.



Och så var det redan tisdag. Nyss söndag och man satt och hade ångest men snart vänder ju veckan. Onsdag imorgon och det är fotografering på jobbet. Kaosets dag mer eller mindre. Alla barn, ganska mycket spänning och stoj bland dom, men brukar ändå flyta på hyffsat. Lång dagdessutom, men blir nog bra det där.
Idag slutade jag iallfall tidigt och åkte till min favoritgroda och syster för lite fika och en massa gos och mys med världens bästa. Underbart vad den ungen ger en energi och glädje.

Försökte med att moster skulle få en puss men hon verkade gilla tiger mer.









Känns som att ju närmare Dagen det går blir det bara tyngre och tyngre.
Ältar hela tiden allt kring dagen då det hände, minns det som om det vore igår.


 

Skum uppvakning!

Publicerad 2011-10-13 18:34:20 i Allmänt

Var för första gången på citygross idag. 
Stort, luftigt och såg fräscht ut tycker jag. Men tycker nog inte att det var några speciella priser men visst fanns det en del. Hittade jordens skönaste vantar.




Förresten, skum grej som hände i natt. Vaknade av att jag låg och höll i mobilen.. Hmm, hade jag somnat med den eller hade jag tagit upp den från golvet? Skumt vilket som, för höll krampaktigt i den. Haha.
Trodde då att det var morgon, slog på tv som jag brukar just för att jag ska vakna till, kollade på klockan och såg att hon inte var mer än 02.40..
La glatt ner mobilen och somnade bums om.. Haha!





Ha det gott!

Lisa, kräftskiva och fin present.

Publicerad 2011-10-09 15:25:42 i Allmänt

Oj då, en vecka har hunnit gå utan att jag lyckats uppdatera..
Har varit ganska fullt upp, men sena dagar/kvällar med föreläsningar, utbildningar och utvecklingssamtal.
Härligt då men lite trevligheter under fredag och lördag. I fredags var jag hemma hos Lisa för att fira henne, hon fyller däremot idag. GRATTIS LISA!
Ett GRATTIS också till Sofia som fyllde igår. Hurra!
Igår var det kräftskiva hemma hos Jenny och Magnus med en hel massa godsaker.




Tack för en trevlig kväll!




Förresten så fick jag en fin present av mamma i veckan också.
Oerhört tacksam och glad, det var precis det jag behövde.



Söndag 2 oktober.

Publicerad 2011-10-02 18:23:33 i Allmänt

Söndagen är här och det är dags att ladda om för ny arbetsvecka.
Min vecka kommer vara fullspäckad. Imorgon startar jag klockan 7 och sen en timme på jobbet innan jag beger mig för ICDP utbildning fram till 12. Därefter beger jag mig till eurostop för fortsatt utbildning med facket. Hela tisdagen kör jag med facket. Kul!
Onsdag blir det tillbaka till jobbet och avslutar dagen(kvällen) med utvecklingssamtal nummer 1.
På torsdag är det dags för skyddsombudsutbildning hela dagen. Den slutar 16.30, men där är det inte slut minnsan. Nejdå, redan klockan 17.00 kör jag igen. Föreläsning om läroplanen i förskolan till klockan 21.00! (?) och sen avslutar jag veckan med att vara tillbaka på jobbet för jobb till 17...
Tufft men ändå roligt, förhoppningsvis.



Idag har jag iallafall passat på och slappa lite.
Låg och läste en stund på förmiddan och sen åkte jag, mamma och mormor för att hälsa på lilla morfar.
Snart blir det lite mat och tv.


Ha det!


1 Oktober.

Publicerad 2011-10-01 20:07:22 i Allmänt

1 oktober redan men känns som en sommaren har varit här i ett par dagar.. Underbart!
Veckan har varit galen. Knappt inga ordinarie på jobbet, mest vikarier på grund av olika anledningar vilket har gjort det till en vecka from hell.
Har även hjälpt till hos Linda och Chrille med flyttstäd och uppackning i nya lägenheten. I tisdags skrubbade jag lister och element för glatta livet och igår packade jag upp glas m.m. till ett helt företag kändes det som. Men lite ordning fick vi allt. Har dessutom hunnit med en hel massa gos med Thyra i veckan också..



Har inte varit hemma före halv sex en enda dag denna vecka. Kändes igår vill jag lova. Orkade inte speciellt mycket när jag kom hem igår, mat och sängen i stort sett.

Idag har vädret åter igen varit på vår sida och jag, mamma, Linda och Thyra har varit runt lite överallt och kikat i butiker, startade med en tur ut till kvarnboden tror jag det hette. Kikade på lite inredningssaker men kom endast därifrån med en mugg till jobbet. Fortsatte sedan till nasta för ytterligare en inredningsbutik, dyrt och kom därifrån lottlös. Åkte vidare till kumla och lagerbutiken, där var det bättre utbud och priser så där fick en del följa med hem. Kul. Avslutade dagen med att besöka nya ÖB vid marieberg, även därifrån följde en massa med hem. Shit, vad stort det var..
Hade dessutom med oss lite kaffe som vi hade tänkt att ta i nån mysig skogsglänta med solen gassande på oss, men icke, tiden gick och det blev till slut så att vi stog på mariebergs parkering och drack vårt kaffe. Äh, vad fan, gick ju det med.


Ringde förresten till Julia och familjen som befinner sig i turkiet dom jävlarna för att gratta mitt stora hjärta som igår fyllde hela 11 år. De hade det varmt och skönt och ungarna badade hela dagarna.. Åååååh, jag vill också.
Mosters största älskling börjar bli stor.



God natt på er!




Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela