En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

Stockholm!

Publicerad 2012-08-19 21:30:00 i Allmänt

Första veckan efter semestern gick faktiskt över förväntan. Blev mindre barn än tänkt så det var verkligen en lugn start. Skönt att komma igång lite lago fort.
Jag och mamma bestämde oss så sent som på torsdagen att vi skulle ta oss en till stockholm redan på fredagen och sedan spendera helgen där.
Jag slutade tidigt men kunde kompa ut redan efter lunch.
Tåget mot stockholm rullade redan klockan 12.46. När vi sedan anlände till stockholm central hade vi inte speciellt bråttom så vi bestämde oss för att ta en öl där och bara njuta och kolla på folk..
 
Därefter begav vi oss mot hotell-scandic malmen där vi skulle spendera våra två nätter. Upp på rummet för lite fix och ett glas vin innan vi begav oss mot gamla stan där vi hade bestämt oss för att intaga kvällens mat. Hittade ett mysigt ställe där vi också kunde sitta ute. Vädret var bra och vi njöt för fullt.
Kvällen avslutade vi sedan i baren på hotellet. Runt tolv avrundade vi kvällen då jag började känns i ögonen att jag varit uppe sedan halv fem.
 
Vaknade sedan upp till strålande sol och vi avnjöt en underbar frukost innan vi begav oss ut på staden.
En underbar dag med lite shopping, vinpaus på hötorget där det är rena underhållning och sitta och titta på alla dessa fantastiska stånd, en runda i saluhallen-där vi också köpte med lite goda ostar till hotellet och sedan en träff med kusin. Vi möttes upp på hotellet där vi avnjöt en drink tillsammans, oerhört härligt att se henne efter det hon återigen gått igenom.
Sedan blev det upp på rummet, svida om och njuta av de sjukt goda ostarna vi tidigare köpt. Mums! Sedan begav vi oss ut på staden och denna gång stannade vi på söder där vi bodde, mysigt ställe med en sjukt god pastarätt.
Även denna kväll avslutade vi i hotellets bar med en god drink. Perfekt avslutning på en underbar helg! Sånt ska man helt klart göra oftare, bara kommma hemifrån och njuta lite extra. Mycket mysigt!
 
Hallå, kan någon förklara hur detta går ihop?
 
Avfärd hem på söndagen och vi var hemma runt 16. Hann hem för att se OS finalen i handbollen, trist att det inte gick hela vägen men vadå, grymt med silver..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela