En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

Styrka!

Publicerad 2010-06-28 22:55:32 i Allmänt





Fina fina du! Det fina samtal jag fick av dig idag är sånt som ger en styrka att orka.

Vecka 26, ännu närmre....

Publicerad 2010-06-28 22:19:37 i Allmänt


Vilket helt uuuuunderbart väder det har varit och är. Jag njuter nåt så in i bänken. I torsdags firade vi midsommar på jobbet med barnen, mysigt var det. Lite barn, blomplockning, dans kring midsommarstång, sång, grillning och äta ute, perfekt.
Blev sen en lugn kväll för att sedan förbereda under fredagen för lite midsommarfirande.


Var väl bra länge sen man hade sånt här väder på midsommar. Det brukar ju inte direkt vara vanligt för att vara sol och varmt en midsommar. Men denna var det!
 

Lördag och söndag var endast njutardagar. SOL, SOL, SOL...
Grill, lite vin och en massa solning. Blev en aning bränd igår. Aj aj, det kändes när jag sedan ställde mig i duschen..Men va sjutton, det hör väl lixom till. Även fast det är mindre skönt.

Nu är det sista veckan på jobbet innan jag har en veckas semester, är lite sugen på att hitta på nåt då. Spyr på att sitta här hemma.. Får se vad jag kan lyckas hitta på. Inte mkt att göra dom här sista dagarna på jobbet. Man går mest runt och vill att dagarna ska ta slut.






Snart godnatt för imorn väntar öppning.. Avslutar med en hyffsad sommarbild!





Just det.. Grattis Fia och David tii förlovningen!

FRIDENS....

Vecka 25, vilket betyder. Snart sem!

Publicerad 2010-06-21 21:44:47 i Allmänt

Ny vecka har startat igång. Bara sju barn den här veckan. Jag kan inte säga annat än att det är bra skönt. Haft en mysig dag där man har hunnit med att vara med barnen en del. Lugna och harmoniska med mycket kramar.
Har även hunnit med en hel del fix, städ och tvättning (allt som ska göras innan sommarstängningen) .

Hemma någon gång efter 18, åt och lade mig för att kolla på tv.
Har kikat lite på Lotta på Liseberg, åh vad härligt det ser ut på nåt sätt, en riktig sommarkväll i kvällsolen med en massa musik i underbara göteborg dessutom. Idag var det även en hel massa gamla goda sommardängor. Nice!
Just nu är jag trött som skrutt så det allra bästa vore att släcka ner både datorn och tv:n. Börjar ju ändå 6.15 imorgon.
Kikar lite på slutet av fotbollen, spanien leder med 2-0. Såg dessutom att det var van veteren på fyran också. Kanske slår över till det och kollar (läs, kollar ca 2 min innan jag somnar med tvn på) .


God natt på er..



FRIDENS...

"This is it"

Publicerad 2010-06-20 23:11:20 i Allmänt

Summerar helgen genom att ge tummen upp.
Har varit en mkt bra sådan.
Stängde på jobbet i fredags, 17.30. Snabbt hem för att byta om för att sen åka till hem till Madde. Provade på sushi för första gången... Hmmm. Konstig, speciellt smak. Kanske inte riktigt det godaste jag har ätit men åt ändå en hel del och nu har jag ju provat på det.


Kvällen var mkt trevlig. Pratade en massa ,♥, tittade på gamla bilder, lyssnade på musik och sjöng.. :) Galet högt. Stackars grannar.!
Var hemma runt 01, tog taxi. Vågar fan inte göra nåt annat efter alla dessa våldtäkter. Usch!!!!

Igår var jag bjuden hem till Jenny och Magnus på middag. Hurra hurra, Jennys födelsedag. Var bara jag som var där dock för vi firade henne i torsdags redan. Mycket god mat och dryck.
Under hela dagen följde jag mot min förmodan kungabröllopet och även sen under kvällen följde vi det slaviskt.
Intressant och se alla fina!? klänningar och hur fin var inte vigseln då? Jag dog. Grät som ett galning..Hur fint var det inte att Daniel fällde en tår i kyrkan? Haha ja jag vet. Men var det bara jag som tyckte det var vackert. Är dom kära eller är dom kära.?
Galet sött tal av Daniel också senare under middagen, jag grät nästan åter igen.
Den dagen jag gifter mig (om) så ska det vara som det där.. Eller nej inte så som dom hade, men ja ni fattar. Stämningen, kärleken, sången. Ja oj oj..



Det helt enkelt lyser kärlek!





Men allvarligt, hur lika är dom inte? HAHA!! Daniel Westling-Boxer Robert, Boxer Robert-Daniel Westling?


Efter en återigen lyckad kväll fick det bli taxi hem. Denna gång ca halva priset då jag valde att prova på T-taxi. Det får det igen. Kanoners ju..



Nu sitter jag och kollar "this is it"-MJ på fyran.
Magisk konsert hade det blivit. Hade lätt kunnat betala en aning högre summa för att få uppleva den konserten. Inga tvivel!



Nu spelas MAN IN THE MIRROR.. Måste jag lyssna på..



Fridens!!!!

Natt blogg, (eller näst intill iallafall) en onsdag!

Publicerad 2010-06-16 23:29:18 i Allmänt

Ja, jag vet..
Vid den här tiden borde jag ligga i sängen... Det gör jag också... Med datorn i knäet.
Sa jag inte att nu fick det räcka med skitbredbandet, nu skulle jag satsa på mobilt trådlöst. Sagt och gjort!
En sväng till marieberg, ett besök på 3butiken och det var fixat. Jomantackar!
Så nu kan jag som sagt surfa runt sittandes, liggandes eller stående. Fint!
Betalade dessutom resan igår, ingen återvändo.... Precis som att jag hade tänkt det.. Hmm nej.
Fyfan vad jag längtar... Sol, bad,drinkar och leva i nuet helt enkelt. Kan det bli bättre, nej jag tror fan inte det...



Veckan i övrigt på jobbet har varit bra, ganska så lite barn och på fredag går ytterligare några på ledighet.
Det här sista veckorna är bra sega.... Man räknar ner så smått vill jag lova.
Tror att det är dags att stänga ner det här nu. Börjar känna mig en aning trötter. Oj, halv tolv snart, ja då är det verkligen dags, men lägger ner huvudet så sover jag om ca.. hmm ja 3 min. Jag lovar. Det där med att sova är inga konstigheter alls. :)

Resten av veckan är ganska så fullspäckad. Skönt och veta att man har lite att pyssla med.
Fortsatt trevlig vecka på er och GOD NATT!!!



Fridens...


Mobblogg

Publicerad 2010-06-13 18:41:00 i Allmänt

Har ingen aning om hur det här blir, men provar på en bloggning från mob eftersom mitt förbannade jävla bredband verkligen inte vill funka. Jag ska allt köpa mig ett mob trådlöst nu. Blev lite grillning igår trots regnet, men det gick ju bra det med. Idag har jag inte gjort spec mycket. Kikat en det på VM. . . . Har irriterat mig nå sjukt mycket på den där Bojan som satt i tv4 studion. Störig om nåt. . . Nej nu får det räcka för idag, jobbigt att skriva från mob. Fridens. . . . .

Vilka fantastiska sommardagar!

Publicerad 2010-06-07 20:20:10 i Allmänt

Ja, men eller hur.. Dessa dagar har ju varit helt underbara. Under dessa månader har jag helt klart världens BÄSTA jobb...
Jag kan inte säga att jag njuter lika mkt under vinterhalvåret då det ska vara overaller, galonisar, stövlar, vantar m.m. och man ska bege sig i såsom minusgrader, regn och snö..
Men just nu är det lååååångt borta! Mycket...

Sommaren är här, vilket vi fått känna på den senaste veckan. Jomantackar!!!
Har varit ute fm, ätit och barnen sover och sen ut igen... Rastar gör man ingen annanstans än i solen. Soldyrkare som vi är. Där ligger vi i gröngräset som ett gäng paddor och skvallrar värre än SE&HÖR... Härligt!!!!


HELA ÅRET HAR JAG VÄNTAT PÅ JUNI JULI AUGUSTI..................


Va dessutom uppe på marknadsafton en sväng i torsdags. Men ja, var väl inget att ha tyckte jag. Fick bli en snabbis för att sen sätta sig och ta en öl. Mycket bättre :) Sommar och uteserveringar hör ju lixom ihop, vare sig det är mån, tors eller lör.



Jobbade sent i fredags, hem för att sedan gå in till grannen och fira en student.. 
I lördags inhandlades present för då var det dags att fira en 35 åring. Mycket trevlig kväll..
Nationaldagsfirande blev det också på köpet...  Firades i stadsparken, Julia var med och sjöng i kören som skulle uppträda.



Lagom sommarslitna...






Fortsatt trevlig vecka på er, för mig känns den redan alldeles för lång..







Face the fact helt enkelt.....




Njut, njut, njut!

Publicerad 2010-06-02 22:42:03 i Allmänt

Sommarvärmen är tillbaka....
Jag njuter i fulla drag. Lite svårt att fatta att det inte alls länge sen låg drivor med snö kvar...

Började med fint väder redan till söndagens dop av lilla Eddie. Eller nej dop var det inte, endast en namngivning eller vad dom kallade det.


        
Pappa upp i dan.          Fina fina Joakim


Veckan som gått hittills har varit väldigt bra, jag har varit på bra humör, gått bra på jobbet, barnen glada. Jag tror det är vädret. Lätt!
Måndagskvällen gick åt till avslutning tills. med de andra förskolorna i lundby plus vår chef. I år var det vår tur att stå för aktiviteterna. Vi höll till i stadsparken och vi fick en alldeles perfekt sommarkväll.

Igår var det som vanligt min öppningsdag vilket också betyder att jag slutar tidigt. Hem och solade en stund innan det var dags att gadda till sig..
Ny tatuering pryder nu min fot. Jag är supernöjd.

En aning svullen fot.....

Fick sen ett sms av lisa och då blev det en promenad tillsammans med henne, jag cyklade dock. Skulle helst undvika skor med tanke på tatueringen.
Fick äntligen träffa Bonzo, Lisa och Dennis otroligt goa hund.
Fööör söt!





Var förresten i vivalla idag med några barn för att besöka biblioteket. Dagens höjdpunkt, en polis stod utanför. Barnen blev en aning paralyserade och bara stod och bokstavligt stirrade. Det såg han, så han kom in för att vara lite social. Jomantackar, vilka människor det finns. Kom in och pratade med barnen och var allmänt sjukt trevlig. Inte varje dag man får se en polis på nära håll lixom. :) Då var dom inte lika kaxiga inte, de små.. Men spännande var det. Fröken tyckte nog detsamma :)




Nu blir det sängen, trött...
Natti..



FRIDENS!

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela