En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

Julen 2010

Publicerad 2010-12-27 00:18:43 i Allmänt

Julen 2010 är redan över. Fort gick det och snart ett nytt år..
Julen 2010 är julen vi alltid kommer minnas som första året du inte längre fanns bland oss.
Allt är galet hektiskt kring jul och folk blir som tokiga, med tanke på att vi iår hade annat att stå i bestämde vi oss för att dra ner på julklappar,orken fanns inte, huvudsaken J och I fick..

Veckan innan julafton åkte iallafall granen fram, trångt blir det men fint är det där den står.





Slängde även ihop lite julgodis som jag för övrigt glömde ta fram på julafton, men va fan..
 


En mysig jul blev det iallafall tillsammans med dem som betyder mest. Mycket, alldeles för mkt mat.. Men det blir det väl alltid, ändå bestämde vi oss för att dra ner även på det.
Kalletittande, godisätande, glöggdrickande, tomtebesök och allt var det var. Största delen av dagen spenderade i källaren framför öppna spisen, underbart. Älskar lixom det sprakande ljudet, lukten och värmen.
  


  








Juldagen och mormors födelsedag firas som vanligt. Denna gång blev det inte hemma hos mormor och morfar utan hemma hos moster. Men lika trevligt var det för det och gott med smörgåstårta, bort från allt som har med julmat att göra.. Usch!
  

Annandag Jul, alltså igår var vi bjudna hem till faster på middag. En mycket trevlig sådan. Ove berättade mycket mycket intressanta historier och visade gamla bilder. Jag har kännt honom i snart 24 år och varje gång vi träffas får jag veta nåt nytt. Vi sa det att han skulle skriva en bok, han har besökt sjukt mkt länder, arbetat ute till havs i år, flyttat dit han inte kännt en enda, träffat så mkt folk och många konstiga sådana ;) flygit, ja det är bara en bråkdel av allt och att han sen sparat bilder, tidningsurklipp, gamla flygcertifikat, vykort m.m gör det bara bättre.Ja shit vad mkt han har varit med och jag bara älskar att sitta och lyssna till sånt. Speciellt när just han berättar för han är en sån grym berättare..
 


En lugn och mysig jul. Precis en sådan jag behövde.
Idag blev det också en lugn dag, tog ledigt från jobbet, så skönt var det.
Imorn är det dags igen,visst skulle det vara skönt att vara ledig, men vi har knappt inga barn så det brukar var väldigt skönt. Ca 9-10 barn på alla avd, helt ok..

Nu blir det sängen..Natti på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela