En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

Lördagen!

Publicerad 2010-03-22 19:59:09 i Allmänt

Ja, då ska jag försöka sammanfatta helgen...
Vi börjar med fredagen då jag och Linda fixar med att sätta upp alla dessa plakat på mamma.... Åkte sen och hämtade mamma på jobbet. (Jag var ju bara tvungen att följa med för att se/höra hennes reaktion). Och reaktion blev det. Jävlar i lådan, det roligaste på mycket mycket länge. Jag skrattade så jag grät.
Började med ett plakat vid korsningen vid matnära, sedan ett till innan man åker raksträckan upp till gatan, efter det satt det ytterligare tre mindre varianter. Sen ytterligare en stor fin i början på gatan..
Tror ni det var det enda.. Nejdå..
När vi kommer fram till huset sitter en vid brevlådan och yttrligare 2 mindre utefter häcken och sen ett gäng på garagedörren..
Jag skrattade mer och mer för varje bild hon såg.... Haha!!!
Tror ni det var det enda? Nejdå..
Hon kommer in, får syn på en bild på insidan av dörren, på väggen, toasisten, garderobsspegeln, kylskåpet, tvättrummet och i taket över sängen.. HAHAHA!!!

Ja, det var den fredagen det :)


Ett av de stora plakaten.. Förstår ni hennes upprördhet? Nej, inte jag heller..


Nu till lördagen och den stora dagen...
Det enda hon visste var att hon skulle vara klar kl 10 och ha kläder efter väder och en väska packad inför kvällen genom att ha fått mystiska vykort hem till sig under 2 veckors tid.. (Vet inte från vem) :)
Men först kl 9.30 kommer i stort sätt halva gatan in och sjunger för henne, får sjukt mkt blommor,skumpa, nybakade bullar och vin. Hon blev mycket rörd!
Men sedan vid 10 anländer Jenny m familj och Linda och vi beger oss upp mot Ånnaboda. Där vi först äter äggmacka, kaffe och njuter en stund i solen. Mamma bjuds även på skumpa.
En tur upp till backen och barnen åker en sväng innan vi beger oss vidare till utsikten där vi spenderar resten av timmarna med kaffe, bulle och kaka.


  
  

Efter en hel del mys, prat, skratt och snöpulning pulsar vi oss till bilen och kör hemåt. Vi lämnar av mamma hos J och M där hon får fixa sig och njuta av ett glas vin tills med Magnus.

Jag, Linda och Jenny fixar för kvällen hos Linda. (Mamma tror här att det bara blir vi, J&M, Julia och Ida sen jag och Linda).. Men icke..
En havtimme innan mamma anländer kommer mormor, morfar, Daniel, Pernilla, lilla Eddie, Emma, Joakim, Cathrine och Leif. När sen mamma kommer med M, Ida och Julia står alla inne i rummet tysta och börjar sen sjunga för henne när hon kommer in.. Andra gången den dagen mamma fäller tårar.

Vi hade då ställt ut en drink i trappuppgången på en bricka med sand och snäckor, som hon då tog med sig in. På dörren står det "Fig tree bay bar", väl inne finner man armpuffar, ljusstaken som står i simfötter, cyklop, snorkel. Men inget fattar hon......
Jag har under tiden hon öppnar övriga presenter "råkat" ställt drinken och hennes bubbel som hon fick när hon kom in i köket.. Hon går ut för att hämta de och finner då en tavla vi ställt brevid.
Så här såg den ut...


Ännu här fattar hon inte (ja, lite trög är hon. Åldern kanske).
Får då ett paket av oss. Öppnar och finner följande.
-En gammal baddräkt
-Hennes gamla pass (som för övrigt hade gått ut för 10 år sen)
-P-piller :)
-En påse med sand
-Badtofflor
-Sollotion
-Till sist en flygbiljett..... Cypern nästa!
En överlycklig mamma!!!!!

Än var det inte slut.. Nu skulle hon få veta vilka hon hade lyckan? att åka med.
Ett kuvert för varje som skulle med och vi började med kuvert
1- Där det står: Han tackade tyvärr nej i sista sekund. Vänd för att se vem du gick miste om, vänder och ser att det är ett kort på en kille som hon tycker är riktigt snygg :)
2- Där det står: Vet ej om det är på gott eller ont, men den här blev det istället, vänder och får se Magnus :)
3- Jenny
4- Ida
5- Julia
6- Emma
7- Linda
8- Det här gjorde henne lite bekymrad.... Nu var ju alla med.. Vem kan det var. Hon läser följande: Nu undrar du allt vem det här är.. Hmm... "Se upp för dårarna, dårarna stängs". Hon vänder och ser Outi. (Hennes kompis).

Galet nöjda sätter vi oss för att äta......

Efter maten får vi besök av just mamma kompis Outi som överraskar mamma med att komma och därefter kommer faster med man, min kusin, hennes sambo m barn förbi. Vilket ingen av oss visste. Fullt hus (lägenhet), men så trevligt.

   


Kvällen fortsatte oerhört trevlig och med en mycket nöjd mor. Härligt att se henne så glad!!
Var sen inte hemma förens 3.30

Alla presenter och blommor.
 




Oj, vilken dag!!!! Tack alla som var med och hjälpte oss så vi kunde genomföra detta.
Mycket arbete och svårt att hålla tyst och inte försäga sig. Men det kunde inte ha blivit bättre..

Grattis älskade Mamma igen!! ♥








Kommentarer

Postat av: Annica

Publicerad 2010-03-23 20:39:38

Låter som en riktigt lyckad dag, härligt :)

Postat av: Sofia

Publicerad 2010-03-30 10:40:31

Åh, hälsa och gratta i efterskott! Verkar som det blev klockrent!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela