En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

Smultonstället Galtö!

Publicerad 2010-05-23 20:26:00 i Allmänt

Jaha då ska vi se..
Ska försöka slänga in lite bilder från västkusten.. Åkte dit onsdagen innan kristihimmel. Jobbade till ca 17.30. Fort hem för att lämna cykeln och sen bara hoppa in i bilen som redan var packad. Efter mkt trafik och en del kö var vi framme runt 22. Jenny m fam var då redan nere och hade förberett kex, ost och vin.. Men himmel i gatan vad kallt det var där inne, fick bli att elda i kaminen. Tur att jag tog med mitt gosiga duntäcke..
När vi vaknade på morgonen sen ville man bara inte gå upp. Jennys näsa höll på att förfrysa, mamma sov med ALLA kläder på.. Haha ja kallt var det. Men sen blev det som tur var bara varmare och varmare.
Inge höjdarväder under torsdagen. Inget regn, men en hel del moln.. Grejade en del ute och senare på em tog Jenny och jag en promenad. Helt vindstilla, spegelblankt vatten och tångdoft. (På nåt konstigt sätt så ska det vara det när jag kommer dit, hör lixom till).

Under fredag förmiddag begav vi oss in till Grebbestad. Dagen till ära skulle bjuda på underbart varmt väder, grillad lax, krabbklor, räkor och vitt vin. Är väl ändå också ett måste när man befinner sig i skaldjurets hemtrakter. Räkorna var så galet färska och goda så vi alla kom överens om att de var nog de godaste vi har ätit. Inhandlade i hamnen nere på Resö från en sån där riktig fiskebåt. Vad mer kan man begära!?

1,5 kg satte vi i oss rätt fort!

 
Här hägrade fortfarande en hel del moln, men det förbyttes snabbt till en molnfri himmel.


Så ja, mkt bättre. Där är även båten jag väldigt gärna skulle vilja ha..
Jävlar vad stor den var i verkligheten.. Gaaalet!



Eftersom det sen blev så fint väder beslöt vi oss för att åka tillbaka til stugan för att sola oss lite.
 Jadå, vi har havsutsikt.

 Tjejerna var nere och fångade krabbor och hittade en del snäckor.


Mosters älsklingar!! ♥


Lördagen innehöll lite inhandling av mat och diverse annat plus ett besök på sjukan för Julias del.
Feber och halsfluss.. Gumman!
Kvällen bjöd på grillad kycklingfilé och senare ost och kex. Vi njöt och satt uppe länge precis som de övriga kvällarna, nätterna med en massa prat och vin på det.
Söndagen var kommen och det var dags att åka hem, mulet men vi åkte in till Grebbestad innan hemfärd för att äta en Langos. Mums!!
Började spöregna, men vad gjorde det. Vi satt i bilen och åt.. :)


Var verkligen så himla skönt att få komma hemifrån, från jobbet, och stan över huvudtaget ett tag. Det behövdes. Inte en enda gång var mina tankar på det här hemma eller på jobbet. (Eller jo okej, en gång. Då jag fick ett läskande mms av carina under lördagen.. Men annars inget).
Ångesten var däremot total under måndagen.. Bara att bita ihop.


Nu orkas det inte med mer skrivande så de övriga dagarna som varit återkommer jag med.







"Håll tummarna för fint väder, eller iallafall uppehåll imorn då vi ska vara utomhus och ha sommarfest för alla barn och förädrar!!!!!"



Fridens!!!




Kommentarer

Postat av: Annica

Publicerad 2010-05-23 20:51:38

Åh vad mysigt det ser ut :)

Postat av: Syster Yster

Publicerad 2010-05-24 15:38:01

Fan va härligt det ser ut!! Hoppas man kommer ner nånting.....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela