En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

Strömstad.

Publicerad 2011-08-08 19:31:59 i Allmänt


Hann vara hemma från turkiet i två dagar för att sedan fara ner till västkusten. Efter att vi sålt vår stuga kände vi ett enorm sug ändå för att komma ner och njuta av kustlivet. Det är något speciellt.....
Salta bad, tång!?, färska räkor, sol och nu också campingliv. Det passar mig, tycker det är enorm mysigt att leva campingliv. Första men absolut inte sista gången, det lovar jag.
Bodde i världens minsta stuga med endast två sängar, ett yttepytte bord och en smal hylla. Jo jag tackar för att vädret var kanon. Men visst, tror nog det har varit mysigt annars också, jag är inte den som är den..
Här efter förljer lite bilder på hur dagarna såg ut. Sol och bad vi seläters bad bara ett par minuter bort med bil. God mat på kvällarna.. Grill, kex och ost, middag inne i strömstad och såklart färska räkor och krabbklor.
Därefter mys på verandan med ett glas vin eller två och begrundade utsikten samt att det faktiskt var himla skönt fortfarande så man kunde sitta ute.







Som sagt en dag gick vi in till strömstad, (inne på en kvart) och åt på resturang skagerack. Gott och trevligt och en otroligt varm och fin kväll även denna. Har ju aldrig blivit att man har spenderat en kväll inne i strömstad då man har haft stugan en bit utanför så det här var verkligen jätte mysigt.




Sista kvällen spenderades på klipporna vid campingen med utsikt över havet och in mot strömstad. Kan man ha det bättre?






Fantastiskt!

Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2011-08-09 14:12:45

Åååh! UnderbarT! Och vilken liten tjockis grodan har blivit! :D GOSIG!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela