En 25 årig glad dagisfröken!

Emma heter hon.

Gullholmen!

Publicerad 2012-07-31 19:25:10 i Allmänt

Då var man tillbaka i stan igen efter en förträfflig vecka på västkusten.
Vi har ju som sagt varit på en ö denna gång som ligger utanför orust, närmare bestämt Gullholmen. För att ta sig dit fick man åka färja, så alltså fick man lämna bilarna på fastlandet. Helt underbart med en bilfri Ö, har jag aldrig upplevt förut.
Det var ett himla slit för att ta sig över, med x antal väskor och påsar skulle vi tränga oss på den lilla båten som redan var skapligt full. Axlarna sved och inget blod i fingertopparna, röt åt en kärring som vägrade flytta sina fula ben mitt i gången, hon ser ju för fan att jag kommer..........mer packad än en packåsna. Jaja till slut var vi med och 3 minuter senare var vi framme, nu skulle skiten av också.. Hua. Men av kom vi och kolla packningen.. Ändå är det några kassar och väskor ur bild...
Ön var sedan helt otrolig, helt i min smak. Ni kan tänka er skärgårdsdoktorn så förstår ni, små gångar/vägar med hus och stugor som ligger tätt, tätt, små bodar, båthamn, båtar, klippor, ja ni fattar.
För att ta sig någonstans så var det till att använda benen, faktiskt himla skönt och rogivande.
De två första dagarna var vädret lite si och så, regnade dock inte så vi kunde utforska ön lite. Hittade också till den enda lilla icabutik som fanns på ön och kunde handla lite smått.
Gick också upp på klipporna till utsikten för att begrunda den fantastiska utsikt över havet åt alla kanter..
 
Kvällarna var då inte varma då kalla vindar leta sig in, men ack den som ger sig.
 
Men sen så, då kom det efterlängtade fina vädret och vi straskade bort till stranden där vi njöt tre hela dagar fyllda med sol, bad, krabbmetning, lunch och rose vid strandrest. Livet!
 
Under onsdagen bestämde vi oss för att gå på räkfrossa på resturangen. Äta hur mycket räkor som helst, mumma! Kvällen var helt underbar med goda räkor, gott vin och en förträfflig duo som spelade låtar i 3!? timmar, låtar från förr och nu, och det var ett härligt gung och vi sjöng med i alla låtar tror jag. Duon strand, gjorde vår kväll komplett!
 
Vi bestämde oss också för att en kväll bege oss på klipporna och där vi avnjöt räkor, krabbklor och vitt vin med havet som en ljuvlig utsikt. Magiskt!
Jag har sagt det förr och jag säger det igen, ingenting, absolut ingenting slår västkusten när vädret är som bäst.
Något jag måste få en dos av varje sommar. Underbart!
Fler bilder kommer upp inom kort på facebook....
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Fia

Publicerad 2012-08-02 11:06:37

Fya fan vad gött!!

Svar: Ja helt lovely!
Emma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emma

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela